Ηράκλειο: Ξυλοκόπησε την σύντροφό της και την απείλησε με μαχαίρι

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη στο Ηράκλειο της Κρήτης. Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη μίας 56χρονης, έπειτα από καταγγελία της συζύγου της ότι την ξυλοκόπησε και την απείλησε με μαχαίρι.

Όπως αναφέρει το cretalive, το επεισόδιο έγινε στην περιοχή της Αλικαρνασσού. Οι δύο γυναίκες έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης. Σύμφωνα με την καταγγελία, η 56χρονη επιτέθηκε στην συνομήλικη σύντροφό της, την χτύπησε στο κεφάλι, ενώ φέρεται να την απείλησε και με μαχαίρι στο λαιμό.

Για την υπόθεση έχει γίνει παραγγελθεί η ιατροδικαστική εξέταση του θύματος, ενώ η 56χρονη που φέρεται να βιαιοπράγησε εις βάρος της συντρόφου της συνελήφθη και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο.

Μετά την καταγγελία, έγινε γνωστό ότι η 56χρονη είχε δεχθεί επίθεση και κατά το παρελθόν, καθώς η σύντροφος της είχε αποπειραθεί να την πνίξει.

Σημειώνεται ότι στο Ηράκλειο παρουσιάζουν «έκρηξη» τα ενδοοικογενειακά επεισόδια, με κορύφωση του τελευταίους μήνες, όπου καθημερινά πλέον οι Αρχές καλούνται να αντιμετωπίζουν τέτοια περιστατικά.

Μόνο το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας του Ά Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, έχει χειριστεί με βάση τα πρωτόκολλα 300 περιστατικά, γεγονός που καταδεικνύει αφενός τη σπουδαιότητα της λειτουργίας του (με τα στελέχη του να έχουν την απαιτούμενη κατάρτιση και εμπειρία) και αφετέρου, δυστυχώς, ότι οι αριθμοί αντανακλούν στο σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει στην τοπική κοινωνία.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ