Τροχαίο με τρεις τραυματίες στη Ρόδο: Σε νοσοκομείο της Αθήνας θα διακομιστεί ο 14χρονος

Σε νοσοκομείο στην Αθήνα θα διακομιστεί ο 14χρονος, που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο που συνέβη στη Ρόδο, το βράδυ της Πέμπτης.

Κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του 14χρονου στην πρωτεύουσα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί καλύτερα η κατάστασή του.

Στο ίδιο τροχαίο, που συνέβη ανάμεσα σε Καλαβάρδα και Σάλακο κοντά στο εκκλησάκι της Αγίας Άννας, τραυματίστηκαν ακόμα δύο παιδιά τα οποία διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Στο όχημα επέβαιναν συνολικά πέντε άτομα. Ο οδηγός και ο συνοδηγός δεν τραυματίστηκαν σε αντίθεση με τους τρεις νέους που κάθονταν στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου. Όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, αυτό προσέκρουσε διαδοχικά με σφοδρότητα δύο φορές σε δέντρα με την πλαϊνή πίσω πλευρά του.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών Σαλάκου, με επικεφαλής τον πρόεδρο Παναγιώτη Εγγλέζο, που παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στα παιδιά που είχαν τραυματιστεί. Στη συνέχεια μετέβησαν τέσσερις διασώστες του ΕΚΑΒ με δύο ασθενοφόρα και μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο.

τροχαίο Ρόδος

Όπως αναφέρει η Ροδιακή, η διακομιδή θα μπορούσε να γίνει πολύ νωρίτερα, αλλά δυστυχώς, δεν υπήρχε διαθέσιμο πλήρωμα ασθενοφόρου το οποίο εδρεύει στη Σορωνή, με αποτέλεσμα να χρειαστεί μεγαλύτερος χρόνος για να φθάσουν οι διασώστες στο σημείο. Το γεγονός έχουν καταγγείλει πολλές φορές τα μέλη του σωματείου εργαζομένων του ΕΚΑΒ στη Ρόδο, ζητώντας την άμεση ενίσχυση της υπηρεσίας.

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το νέο τροχαίο που παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία, αναμένεται να διερευνηθούν από τους αστυνομικούς του τμήματος της περιοχής.

Φωτογραφίες: Εθελοντικη Ομαδα Αντιμετωπισης Καταστροφων Σαλακου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ