Τρίκαλα: Συνελήφθη η 26χρονη οικογενειακή φίλη που έκλεισε το ραντεβού του 84χρονου με την ανήλικη

Εξελίξεις στην υπόθεση ασέλγειας της 17χρονης στα Τρίκαλα. Το πρωί της Τρίτης (28/3), οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν και συνέλαβαν την 26χρονη οικογενειακή φίλη, η οποία φέρεται να είναι η μαστροπός της ανήλικης.

Φρίκη στα Τρίκαλα: Οικογενειακή φίλη της ανήλικης φέρεται να έκλεισε το ραντεβού με τον 84χρονο

Υπενθυμίζεται ότι είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της 26χρονης, μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης ασέλγειας σε βάρος του κοριτσιού από έναν 84χρονο, έναντι αμοιβής.

Η 26χρονη, που φέρεται να έκλεισε το ραντεβού του ηλικιωμένου με την ανήλικη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας, σύμφωνα με πληροφορίες του Trikalanews.gr και αναμένεται να περάσει την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου για τα περαιτέρω.

Φρίκη στα Τρίκαλα: 84χρονος ασελγούσε σε ανήλικη έναντι αμοιβής

Υπενθυμίζεται πως ο 84χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία του στις ανακριτικές Αρχές.

Το χρονικό της φρίκης

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ηλικιωμένο το βράδυ της 18ης Μαρτίου.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται, όταν στην Ασφάλεια Τρικάλων έφτασε μία πληροφορία ότι ηλικιωμένος ασελγεί σε ανήλικη στον χώρο παλιού πολυκαταστήματος επί της ε.ο. Τρικάλων Ιωαννίνων.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν τον ηλικιωμένο μαζί με το κορίτσι. Πέρασαν άμεσα χειροπέδες στον 84χρονο, ενώ από την προανάκριση προέκυψε ότι στην υπόθεση εμπλέκεται και μια οικογενειακή φίλη του παιδιού. Πρόκειται για την 26χρονη, η οποία φέρεται να έκλεισε το ραντεβού και να πήρε τα χρήματα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ