Τρίκαλα: Η ιατροδικαστική εξέταση θα δώσει απαντήσεις για τον θάνατο της 15χρονης μαθήτριας

Απαντήσεις από την ιατροδικαστική εξέταση αναμένουν οι συγγενείς και οι φίλοι της 15χρονης μαθήτριας που κατέρρευσε και πέθανε ενώ διασκέδαζε σε νυχτερινό μαγαζί στα Τρίκαλα.

Σοκ στα Τρίκαλα: Πέθανε μαθήτρια ενώ διασκέδαζε σε νυχτερινό μαγαζί

Ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων, στο οποίο μεταφέρθηκε η 15χρονη, Κώστας Γρηγορίου μιλώντας στην ιστοσελίδα, trikalaola.gr, είπε ότι «λίγο μετά τις 01:17 το πλήρωμα του ΕΚΑΒ μετέφερε την μαθήτρια στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την επαναφέρουν, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα».

Χαρακτηριστικό είναι ότι συνέδεσαν μέχρι και εξωτερικό βηματοδότη στο κορίτσι, αλλά ούτε αυτό ήταν αρκετό για να κρατηθεί στη ζωή.

Οι γονείς της μαθήτριας που πήγε στα Τρίκαλα σχολική εκδρομή, ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν μέσα στη νύχτα όπου ενημερώθηκαν από ψυχολόγους του Νοσοκομείου για την τραγική κατάληξη του παιδιού τους. Ψυχολόγοι βρίσκονται δίπλα και στους συμμαθητές της.

Όπως είπε ο κ. Γρηγορίου, στο νυχτερινό μαγαζί  υπήρχε γιατρός, που έκανε και αυτός ό, τι μπορούσε να δώσει τις πρώτες βοήθειες.

Η ανάρτηση της Νίκης Κεραμέως

Όπως έγραψε σε ανάρτησή της, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, «η τραγική απώλεια μαθήτριας στα Τρίκαλα μας γεμίζει θλίψη και οδύνη. Επικοινώνησα με τους γονείς της, με τον διευθυντή του σχολείου και την συνοδό της εκδρομής. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους της. Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς όταν χάνεται ένας νέος άνθρωπος».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ