Τραβούν χειρόφρενο τα ταξί

Τραβούν χειρόφρενο τα ταξί

24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες σε όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιούν από την Δευτέρα οι οδηγοί ταξί όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία τους.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία, “Έναν ακόμη πονοκέφαλο επιφύλασσε στον κλάδο των ταξί ο Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης. Με τη γνωστή συνταγή του απόλυτου αιφνιδιασμού, το υπουργείο ενημέρωσε σήμερα αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας ότι στο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή προς ψήφιση την ερχόμενη Τετάρτη περιέχεται άρθρο που ουσιαστικά αφαιρεί μέρος του μεταφορικού μας έργου. Είναι απορίας άξιο αυτό που προσπαθεί να κάνει ο κ. Χατζηδάκης”.

“Μόνο ο ίδιος γνωρίζει πως και γιατί μέσα σε μια παράγραφο ικανοποιείται το πάγιο αίτημα του τουριστικού κλάδου δηλαδή του ΣΕΤΕ να νομιμοποιηθεί δηλαδή η υποκλοπή του μεταφορικού μας έργου. Αυτοί οι άνθρωποι ( ΣΕΤΕ) παρακάμπτοντας την κυβέρνηση σχεδίασαν και συνεχίζουν να σχεδιάζουν με την τρόικα το μεγαλύτερο μέρος των οικονομικών μέτρων που επιβλήθηκαν στον ελληνικό λαό είναι η μεγαλύτερη αιτία του κακού. Σε καμιά περίπτωση δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Από την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου στις 5 το πρωί ξεκινάμε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες , ξαναβγαίνουμε στους δρόμους κι ο Θεός …των τουριστικών χορηγών ας βάλει το χέρι του”, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

 

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.