Trannos: Η αλήθεια για το τροχαίο του τράπερ και τα νεότερα για την υγεία του

Ο τράπερ Trannos ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα αργά τη νύχτα της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου και νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει καμία ανησυχία.

Το τροχαίο έγινε στον Άγιο Στέφανο όταν το αυτοκίνητο στο οποίο ο Trannos ήταν συνοδηγός, ξέφυγε της πορείας του. Ο τράπερ μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, όπως έκανε γνωστό ο μάνατζέρ του μέσα από το Instagram.

Ωστόσο την ίδια περίπου ώρα σημειώθηκε και σοβαρό τροχαίο στη Βουλιαγμένης με αποτέλεσμα να προκληθεί σύγχυση ότι ο Trannos εμπλέκεται σε αυτό. Τελικά, ο μάνατζερ του τράπερ μιλώντας στο Mega ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. «Ανέβηκαν κάποια βίντεο από ένα τροχαίο στη Βούλα, με το οποίο δεν έχει καμία σχέση ο Trannos» είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”.

Σχετικά με την κατάσταση της υγείας του τράπερ, ο εκπρόσωπός του υποστήριξε πως έχει κάποια τραύματα από τη ζώνη ασφαλείας που φορούσε και εξήγησε ότι δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Τέλος, για τις συνθήκες του ατυχήματος ανέφερε πως ο δρόμος είχε χώματα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να «γλιστρήσει» το όχημα.

ΦΩΤΟ Instagram @omle.west
Τροχαίο Trannos
ΦΩΤΟ Instagram @omle.west

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ