Σοκ από τον θανάσιμο τραυματισμό εικονολήπτη στον σαϊτοπόλεμο της Καλαμάτας – Επτά συλλήψεις – Νέο βίντεο από τη στιγμή της τραγωδίας

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Καλαμάτας, μετά την τραγική απώλεια του εικονολήπτη που μετέδιδε σε απευθείας σύνδεση τον σαϊτοπόλεμο στην Καλαμάτα.

Ο Κώστας Θεοδωρακάκης που γεννήθηκε το 1965 ήταν ένας άνθρωπος που ξεχώριζε στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ήταν παντρεμένος, πατέρας δυο αγοριών, ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού, οπερατέρ και άλλων καναλιών αλλά και ιδιοκτήτης ιστοσελίδας.

Στην ουσία μετέδωσε τον θάνατό του σε απευθείας σύνδεση. Ήταν 25 περίπου χρόνια επαγγελματίας εικονολήπτης και είχε συνεργαστεί και με μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα.

Μετά το περιστατικό, η αστυνομία προχώρησε σε επτά συλλήψεις. Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για 6 σαϊτολόγους ηλικίας από 22 έως 62 χρονών, ενώ παράλληλα συνελήφθη και ένας δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Καλαμάτας, ο οποίος φέρεται να είναι ο υπεύθυνος για την εκδήλωση.

Οι Αρχές ερευνούν το οπτικοακουστικό υλικό τόσο από τα βίντεο που έχουν δημοσιευθεί αλλά και από κινητά, προκειμένου να εντοπίσουν από πού έφυγε η σαΐτα η οποία προκάλεσε τον θάνατο του εικονολήπτη.

Οι έξι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα, ενώ σε έρευνα σε χώρο που κατασκευάζονται τα υλικά του σαϊτοπόλεμου, βρέθηκαν 69 σαΐτες και κάποια υλικά, τα οποία θα σταλούν στα εργαστήρια της Αστυνομίας.

Στο μεταξύ, το best-tv.gr φέρνει στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο από τη στιγμή που οεικονολήπτης πέφτει νεκρός στον σαϊτοπόλεμο της Καλαμάτας. Στο βίντεο καταγράφεται η “τρελή” πορεία της ρουκέτας που χτύπησε τον 53χρονο άνδρα αλλά και τις στιγμές πανικού που επικράτησαν αμέσως μετά.

Πηγή: tharrosnews.gr, messinianews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ