Τραγωδία στις Μοίρες: Την Τετάρτη το τελευταίο αντίο σε μάνα και κόρη που “χάθηκαν” σε τροχαίο

Το τελευταίο αντίο στην 37χρονη Όλγα και στην 3 ετών κόρη της Στέλλα, θα πουν συγγενείς και φίλοι, το μεσημέρι της Τετάρτης στις 16.30 στον Ιερό Ναό Αγίου Ραφαήλ, στις Μοίρες.

Οι σοροί τους θα βρίσκονται στην οικία τους από τις 14.00 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται, πως η 37χρονη Όλγα και η μόλις 3 ετών κόρη της, έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στη διασταύρωση Γαλιάς και Φανερωμένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σε κοντινή απόσταση, περίπου 100 μέτρα, από το σπίτι της 37χρονης ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ένας από τους ανθρώπους που αντίκρισαν νεκρές μάνα και κόρη ήταν ο πατέρας της άτυχης γυναίκας.

Η 37χρονη αστυνομικός, η οποία υπηρετούσε στο Α.Τ. Πύργου, έφευγε από το σπίτι του πατέρα της όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε, με ένα αγροτικό όχημα από ελαιουργείο.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο αγροτικό όχημα που συγκρούστηκε με το όχημα της άτυχης 37χρονης, επέβαιναν δύο αλλοδαποί. Ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να ήταν κι ο οδηγός του οχήματος με συνεπιβάτη έναν ακόμη άνδρα ασιατικής καταγωγής. Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στο τμήμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ