Τραγωδία στην Κρήτη – Ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία αλλά και η αθλητική κοινότητα του Ηρακλείου στο άκουσμα της είδησης του χαμού σε τροχαίο του ποδοσφαιριστή της Δόξα Γαλιάς, Δημήτρη Σκουλούδη. 

Συγκεκριμένα, νωρίς το βράδυ, ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην εθνική οδό Ηρακλείου – Μοιρών, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά κάτω από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Όπως αναφέρει το cretapost.gr, από το τροχαίο ατύχημα τραυματίστηκαν δύο άτομα, ο ένας εκ των οποίων σοβαρά. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε τους τραυματίες μεταφέροντάς τους στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο. Ανάμεσα στους τραυματίες ήταν και ο 27χρονος Δημήτρης Σκουλούδης ο οποίος έφερε σοβαρά τραύματα και μεταφέρθηκε στην Εντατική διασωληνωμένος.

Λίγη ώρα αργότερα, ο άτυχος Δημήτρης δεν κατάφερε να κερδίσει την μάχη με την ζωή και εξέπνευσε στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι ο 27χρονος Δημήτρης Σκουλούδης είχε αγωνιστεί παλαιότερα στον Εργοτέλη ενώ ήταν για χρόνια στον ΠΟΑ. Φέτος αγωνιζόταν στο τοπικό ποδόσφαιρο με την ομάδα της Δόξας Γαλιά.

Στο νοσοκομείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή – εκτός από την οικογένειά του – συμπαίκτες του αλλά και άνθρωποι του αθλητισμού.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Στο σκοτάδι παραμένουν οι έρευνες για τον Βαγγέλη – ΒΙΝΤΕΟ

Τραγωδία στην Κρήτη – Αγνοούμενος ψαράς βρέθηκε νεκρός

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ