Τραγωδία στην Ηλεία: Νεκρός σε τροχαίο 28χρονος βοσκός – Είχε γίνει γνωστός από viral βίντεο στο Facebook

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 28χρονος βοσκός, Στέλιος Τσεκουρλούκης, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε μόλις 100 μέτρα από το σπίτι του στην Ηλεία, αργά το απόγευμα της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το patrisnews.com, ο άτυχος άνδρας οδηγούσε το μηχανάκι του, όταν συγκρούστηκε με ΙΧ αγροτικό φορτηγό στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί από το Βαρθολομιό προς Βρανά, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.  Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε η εν λόγω ιστοσελίδα, το δίκυκλο όχημα έγινε “χίλια κομμάτια”.

Τον 28χρονο μετέφεραν οι συγγενείς του στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ακολουθούν φωτογραφίες από το σημείο του τροχαίου στην Ηλεία 

Στέλιος Τσεκουρλούκης - Τροχαίο δυστύχημα Στέλιος Τσεκουρλούκης - Τροχαίο δυστύχημα

Στέλιος Τσεκουρλούκης - Τροχαίο δυστύχημα

Στέλιος Τσεκουρλούκης - Τροχαίο δυστύχημα

Ποιος ήταν ο νεαρός κτηνοτρόφος στην Ηλεία, Στέλιος Τσεκουρλούκης

Ο Στέλιος Τσεκουρλούκης είχε άλλα 5 αδέλφια, ενώ ήταν εργατικός και αγαπούσε πολύ την δουλειά του, την οποία και ακολουθήσε από τον πατέρα του, αφού κι εκείνος την είχε πάρει από τον παππού του. Είχε καταφέρει μάλιστα να αυξήσει τα 80 πρόβατα που είχε από τον πατέρα του σε 150.

Όπως επικαλείται το τοπικό ΜΜΕ, ήταν όνειρο ζωής για εκείνον η κτηνοτροφία, ενώ όπως είχε πει κι ο ίδιος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πατρίς» το 2018, “όχι μόνο δεν μετάνιωσε που δεν συνέχισε το σχολείο, αλλά αν ξαναγεννιόταν, πάλι μόνο δημοτικό θα πήγαινε και μετά βοσκός”.

Ο ίδιος μάλιστα ανέβαζε συχνά βίντεο με τα αγαπημένα του προβατάκια στα social media του για να περνά ευχάριστα την ώρα του όσο εργαζόταν.

Στέλιος Τσεκουρλούκης

Στέλιος Τσεκουρλούκης

Στέλιος Τσεκουρλούκης

Γνωστοί του, οι οποίοι ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν αυτή την τραγική απώλεια, μιλούν για ένα νεαρό με αστείρευτο χιούμορ και με συνεχή διάθεση να δεχτεί, αλλά και να ανταποδώσει αστεία. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας, ο 28χρονος δημοσίευε στον λογαριασμό του στο Facebook δικά του στιχάκια, τα οποία προκαλούσαν χαμόγελα στους διαδικτυακούς του φίλους.

“Στον έρωτα πάσα δίνω, γκολ στα δίχτυα σου να βάλει, να μ’ ερωτευτείς μωρό μου και να μη σε χάσω πάλι. Καλημέρες όμορφες και καλή εβδομάδα σε όλους”. Με τέτοια μηνύματα καλημέριζε τους διαδικτυακούς του φίλους.

Συγκλονισμένοι από το θλιβερό συμβάν της απώλειας του Στέλιου Τσεκουρλούκη – όπως αναφέρουν πάντα οι πληροφορίες από την ιστοσελίδας-, φίλοι και γνωστοί του τον αποχαιρετούν με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους περισσότερους από αυτούς να έχουν να διηγηθούν και μια όμορφη ιστορία μαζί του.

Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του 28χρονου οδηγού της μηχανής εκφράζει και ο Αντιδήμαρχος Πηνείου από το Βαρθολομιό, Άγγελος Μπράτης.

Τι είχε δηλώσει ο βοσκός το 2018

«Όχι μόνο δεν μετάνιωσα που δεν συνέχισα το σχολείο, αλλά να γράψεις ότι ακόμη και αν ξαναγεννιόμουν, πάλι μόνο δημοτικό θα πήγαινα και μετά βοσκός. Η αγάπη μου για τα πρόβατα είναι μεγάλη. Ήθελα από μικρός να γίνω κτηνοτρόφος, βοσκός. Πήρα από τον πατέρα μου περίπου 80 πρόβατα και σήμερα έχουμε περίπου 150. Είναι μεγάλη αγάπη τα πρόβατα ».

“Η δουλειά είναι σκληρή. Το πρωί με τα πρόβατα, το μεσημέρι στο σπίτι για φαγητό και το απόγευμα μέχρι να πέσει ο ήλιος πάλι με τα πρόβατα. Βέβαια έχω και προσωπική ζωή. Βγαίνω τα βράδια με τους φίλους μου, με τις παρέες μου. Όταν πηγαίνω σε ορεινά χωριά και βρίσκω κουδούνες ή γκλίτσες που μου αρέσουν, τα αγοράζω” είχε αναφέρει ο νεαρός βοσκός.

Στο ερώτημα πώς βλέπει το μέλλον της κτηνοτροφίας, ο Στέλιος Τσεκουρλούκης απαντά: “Είναι δύσκολη εποχή. Πολλά τα έξοδα, ελάχιστα κέρδη. Μειωμένες οι τιμές για το γάλα, μας έχει φάει το εισαγόμενο. Η κτηνοτροφία εξαφανίζεται και θα μείνουν λίγοι, αυτοί που πραγματικά την αγαπούν”.

Πηγή ΦΩΤΟ: Facebook

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ