Τραγωδία στη Βουλγαρία: «Ο γιος μου αγαπούσε εκ γενετής τα βουνά» – Συγκλονίζει ο πατέρας του Έλληνα σκιέρ

Για την αγάπη του για τα βουνά και την φύση μίλησε ο πατέρας του 36χρονου Κωνσταντίνου Μομτσή, ο οποίος έχασε την ζωή του στη Βουλγαρία, όταν καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα.

Ο άτυχος σκιέρ με καταγωγή από την Φλώρινα, όπως είχε γράψει το enikos.gr, ήταν λάτρης των χειμερινών σπορ και των ταξιδιών εντός και εκτός Ελλάδος. Στο προφίλ του στο Instagram που συνήθιζε να μοιράζεται τις εμπειρίες του, δήλωνε μεταξύ άλλων, ότι ήταν «ταξιδιωτικός οδηγός, εκπαιδευτής σκι, ορειβάτης και κατασκηνωτής».

Ο πατέρας του μίλησε στο Star και ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως «ο γιος μου αγαπούσε εκ γενετής τα βουνά. Έφευγε σε Γαλλία, Ελλάδα, ήταν ταλαντούχος, με διπλώματα. Ο Κωνσταντίνος ήταν ήρεμο παιδί. Το βάρος των 5 ατόμων σε εκείνο το σημείο ήταν πολύ μεγάλο, για αυτό έγινε κατολίσθηση».

«Όλες οι φωτογραφίες του ήταν στα βουνά. Το είχε στο αίμα του, έφυγε στη φύση, αυτό ήταν το πεπρωμένο του. Μόνο μία φορά του είχα πει να προσέχει; Αλλά ακούει η νεολαία; Ήταν παιδί που είχε ανησυχίες, εκτός από πολύ καλός χαρακτήρας, όπως και όλη η οικογένεια», επεσήμανε η θεία του, μιλώντας στο Star.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ