Τραγωδία στα Τέμπη: Πένθος στην Ηλεία για τον θάνατο του μηχανοδηγού Γιώργου Κουτσούμπα

Στο πένθος έχει βυθιστεί η χώρα για την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη. Ο αριθμός των νεκρών από το σιδηροδρομικό δυστύχημα αυξάνεται διαρκώς, ενώ δεκάδες είναι οι τραυματίες που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία, κάποιοι εκ των οποίων δίνουν μάχη να κρατηθούν στη ζωή.

Τέμπη: «Η κόρη μου είχε εισιτήριο για το 3ο βαγόνι και την άλλαξαν» – Ανατριχιάζουν τα λόγια της μητέρας της

Μεταξύ των νεκρών είναι και ο Γιώργος Κουτσούμπας, ο μηχανοδηγός της εμπορευματικής αμαξοστοιχίας, που συγκρούστηκε με την επιβατική αμαξοστοιχία IC 62, η οποία είχε αναχωρήσει από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη με 350 επιβάτες.

Ο Γιώργος Κουτσούμπας με καταγωγή από την Αμαλιάδα, εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στην Hellenic train από τότε που σταμάτησε η λειτουργία του σιδηροδρομικού δικτύου στην Ηλεία.

Τέμπη: Για ανθρωποκτονία από αμέλεια και επικίνδυνες παρεμβάσεις στην συγκοινωνία κατηγορείται ο σταθμάρχης Λαρίσης

Όπως αναφέρει το protinews.com.gr, ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην πόλη της Αμαλιάδας, όπου ζούσε με την οικογένεια του.

Τέμπη: «Από την αστυνομία και την εταιρεία δεν μας είπαν τίποτα» – Συγκλονίζουν οι οικείοι των επιβατών

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός της αμαξοστοιχίας υπήρχαν συνολικά πέντε μηχανοδηγοί, εκ των οποίων οι τέσσερις εργάζονταν κανονικά στο μοιραίο δρομολόγιο, ενώ ο πέμπτος ταξίδευε ως επιβάτης.

Η σύγκρουση των δύο τρένων σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης, στην περιοχή Ευαγγελισμός, κοντά στα Τέμπη.

Η είδηση του πολύνεκρου δυστυχήματος σκόρπισε ανείπωτη θλίψη και πόνο σε όλους όσους γνώριζαν τον Γιώργο Κουτσούμπα, ενώ οι δικοί του άνθρωποι βρίσκονται ήδη στο σημείο της τραγωδίας, αναζητώντας απαντήσεις.

Δεκάδες είναι τα μηνύματα στο προφίλ του στο facebook, από φίλους και γνωστούς που σπεύδουν να εκφράσουν την οδύνη τους για τον τραγικό χαμό του Γιώργου και τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του.

«Φιλαράκι μου αγαπημένο μαύρη μέρα ξημέρωσε με ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ; Δεν το χωράει ο νους μου. Καλό ταξίδι καλέ μου στο μεγάλο σου αυτό κ χωρίς γυρισμό ταξίδι σου. Θερμά συλλυπητήρια κ κουράγιο στα κορίτσια σου που όλο γι’ αυτά μου μιλούσες!!!» γράφει μία φίλη του στο facebook.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ