Τραγωδία για γνωστό σεφ – Η 9χρονη κόρη του έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στην Αθηνών – Πατρών

Η επιστροφή στη γενέτειρα κατέληξε σε τραγωδία για την οικογένεια της 9χρονης με καταγωγή από τον Αλισσό, η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στο Δερβένι.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα της 9χρονης με μοναδικό συνεπιβάτη την κόρη, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο ΙΧ στην εθνική οδό Αθηνών – Πατρών.

Η μητέρα του κοριτσιού, σύμφωνα με το pelop.gr, παραμένει σε κωματώδη κατάσταση σε νοσοκομείο στην Αθήνα, όπου μεταφέρθηκε από νοσοκομείο της Κορίνθου. Το άτυχο κοριτσάκι εξέπνευσε επί τόπου.

Η κηδεία της 9χρονης θα γίνει σήμερα, στις 6 το απόγευμα από τον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας Ανω Αλισσού, όπου η οικογένειά της διατηρεί οικογενειακό τάφο.

Η 9χρονη ήταν κόρη γνωστού Γάλλου σεφ, ο οποίος έχει εργαστεί σε γνωστά ξενοδοχεία, μεταξύ αυτών και της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μητέρα και κόρη κατευθύνονταν από την Αθήνα στον Αλισσό για διακοπές χωρίς τον πατέρα. Η μητέρα του κοριτσιού εργάζεται σε νοσοκομείο στην Αθήνα και έχει φύγει εδώ και πολλά χρόνια από τον Αλισσό, διατηρούσε, όμως, δεσμούς με την περιοχή καθώς έχει πολλούς συγγενείς. Η γυναίκα πήγαινε συχνά στον Αλισσό για διακοπές, όπως έκανε, για ακόμη μια φορά, φέτος.

Αμέσως, μόλις πληροφορήθηκε το τροχαίο, ο Γάλλος σεφ μετέβη εσπευσμένα από την Αθήνα στην Κόρινθο για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας της γυναίκας του και της κόρης του. Όταν έμαθε για τον θάνατο της 9χρονης κόρης του, κατέρρευσε.

 

Διαβάστε επίσης:

Επεισοδιακή έξωση στην Κρήτη – Ο ένοικος απειλεί να αυτοκτονήσει

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ