ΤΩΡΑ-Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Ηράκλειο

ΤΩΡΑ-Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Ηράκλειο

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Ηράκλειο για τη σύλληψη ατόμων που κατά αστυνομικές πηγές εμπλέκονται σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό τη διακίνηση ναρκωτικών.

Ήδη στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου έχουν προσαχθεί και ανακρίνονται αρκετά άτομα ενώ ανάμεσα στους προσαχθέντες είναι και γνωστοί Ηρακλειώτες επιχειρηματίες που έχουν σχέση με τη νεολαία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στο πλαίσιο της επιχείρησης αστυνομικοί εισέβαλαν ακόμα και σε πολυκατοικίες σε γειτονιές του Ηρακλείου για να κάνουν προσαγωγές.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί συστηματική έρευνα και τα τηλέφωνα των εμπλεκόμενων παρακολουθούνταν εδώ και μήνες πριν την επιχείρηση. Όλο αυτό το διάστημα οι αρχές είχαν θέσει υπο συστηματική παρακολούθηση τον βασικό ύποπτο.

Ειδική ομάδα αστυνομικών είχε αναλάβει να παρακολουθει νύχτα και μέρα τις επαφές του και με αυτόν τον τρόπο η έρευνα οδηγήθηκε και σε άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση. Μέσα από τις τηλεφωνικές επαφές των εμπλεκομένων οι αστυνομικοί συγκέντρωναν πληροφορίες για τον τρόπο που η εγκληματική οργάνωση εισήγαγε και διακινούσε τα ναρκωτικά και κάπως έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

Την υπόθεση διερευνά η δίωξη ναρκωτικών Ηρακλείου και αναμένονται εξελίξεις. 

Πηγή: cretalive.gr

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.