Το ξέσπασμα της Μίνας Αρναούτη για την υπόθεση Τοπαλούδη – Γιατί “εξαφάνισε” την ανάρτησή της

Με μια οργισμένη ανάρτηση σχολίασε η Μίνα Αρναούτη την απόφαση του δικαστηρίου για την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη. Η Μίνα Αρναούτη, που επέβαινε στο αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη στο μοιραίο τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον τραγουδιστή, τοποθετήθηκε δημόσια μετά την καταδικαστική απόφαση για τους δολοφόνους της άτυχης φοιτήτριας και εξέφρασε τη στήριξή της στους γονείς της Ελένης.

Αναλυτικά η ανάρτηση

“Μπορεί να ήθελε να πάει και με τους δυο, μπορεί να ήθελε να πάει με όλους τους άντρες στη γη. Δεν ήθελε όμως να πεθάνει με αυτόν τον τρόπο! Δεν ήθελε να πονέσει τους γονείς της! Σταματήστε πια να κατηγορείτε τις γυναίκες για όλες τις εγκληματικές ενέργειες των αντρών! Είναι γνωστή η υπερασπιστική γραμμή να βγει η γυναίκα πόρνη για να δικαιωθεί ο εκάστοτε δολοφόνος ή ένοχος! Η Ελένη δεν είχε καν την ευκαιρία να ζήσει και να παλέψει όλους τους δαίμονες που θα τη κυνηγούσαν μια ζωή!! Η Ελένη δεν έζησε με τη ταμπέλα του “βρωμοθήλυκου” που θα της φόρτωναν αν ζούσε για να βγουν λάδι οι ένοχοι (ευκατάστατοι και μη).

Η Ελένη αν ζούσε θα ήταν και πάλι νεκρή. Για όλους ζωντανή και τυχερή αλλά για εκείνη νεκρή! Τα αγόρια έχουν μπράτσα από τη φύση τους για να υπερασπίζονται και να προστατεύουν τις γυναίκες! Τα αγόρια οφείλουν να είναι προστατεύτηκα και όχι επιθετικά απέναντι στις γυναίκες! Το να προκαλείς έστω σεξουαλικά δεν σκοτώνει! Το να πετάς από γκρεμό σκοτώνει! *Οι γονείς της Ελένης ήρθαν αντιμέτωποι με όλες αυτές τις κατηγορίες για την ηθική και την ψυχολογία της Ελένης για να έχουν ελαφρυντικά οι ένοχοι… Πώς να αισθάνονται άραγε ρώτησε κανείς; Πόσο να έχουν πληγωθεί αυτοί οι άνθρωποι; Η Ελένη είχε όνειρα κ ένας άντρας την ξεγέλασε”.

Στη συνέχεια πάντως απέκρυψε από το προφίλ της την συγκεκριμένη ανάρτηση, καθώς όπως ανέφερε έγιναν αναφορές στο Facebook.

“Το χθεσινό ποστ για την Ελένη το έκανα απόκρυψη γιατί άρχισαν τις αναφορές για φεμινισμό κτλ…Βλέπετε ψάχνουν ευκαιρία να μου μπλοκάρουν τους λογαριασμούς” γράφει μεταξύ άλλων σε νέα ανάρτησή της η Μίνα Αρναούτη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ