Το βρόμικο παιχνίδι με τις σελίδες του Παντελή Παντελίδη στο Facebook

Για χυδαίο παιχνίδι που λαμβάνει χώρα με τις σελίδες οι οποίες είναι αφιερωμένες στον Παντελή Παντελίδη κάνει λόγο δημοσίευμα του Nassos blog.  

Όπως αναφέρει ο δημοιογράφος Νάσος Γουμενίδης, περισσότερες από 50 σελίδες στο Facebook είναι αφιερωμένες στον άτυχο τραγουδιστή. Όμως, πίσω από κάποιες κρύβονται σκοπιμότητες και πολλά συμφέροντα.

Έτσι, σύμφωνα με το Nassos blog, ο διαχειριστής σελίδας που είναι αφιερωμένη στον Παντελή Παντελίδη, προσεγγίζει και φλερτάρει απροκάλυπτα νεαρές κοπέλες που έχουν πατήσει like στη σελίδα, ζητώντας τους να βγουν για καφέ ή για ποτό.

Επίσης, ο διαχειριστής μιας άλλης σελίδας στέλνει ομαδικά μηνύματα, καλώντας θαυμαστές και θαυμάστριες του τραγουδιστή σε βραδιές αφιερωμάτων που γίνονται σε διάφορα καφέ club της Αττικής. Οι φαν του εκλιπόντος τραγουδιστή μπορούν να πάνε και να πιουν το ποτάκι τους ακούγοντας Παντελίδη, πληρώνοντας βεβαίως το σχετικό χρηματικό αντίτιμο…

Η Αθηνά Παντελίδη έχει ενημερωθεί για τα παραπάνω φαινόμενα και σύντομα μαζί με τον δικηγόρο της οικογένειας Χαράλαμπο Λυκούδη σκοπεύει να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα. 

Δεν αποκλείεται μάλιστα η Αθηνά Παντελίδη να αναφερόταν σε συγκεκριμένα περιστατικά όταν έκανε λόγο για «αρπακτικά που αλωνίζουν» στην τελευταία της ανάρτηση στο Facebook 

 

Διαβάστε επίσης

Ίδρυμα στη μνήμη του Παντελίδη

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ