Το τελευταίο “αντίο” στον Βασίλη Μπουζιώτη – ΦΩΤΟ

Το τελευταίο “αντίο” στον δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη είπαν συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο, το πρωί του Σαββάτου στο νεκροταφείο Παπάγου.

Ο αγαπημένος φίλος και συνεργάτης του enikos.gr, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών τη Δευτέρα το πρωί, μια μέρα πριν από τα γενέθλιά του. Τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας, λόγω επιπλοκών που προκλήθηκαν έπειτα από επέμβαση για αφαίρεση πέτρας στη χολή. Η νεκρωτική παγκρεατίτιδα τον οδήγησε στην εντατική. Δυστυχώς, ενώ η κατάσταση της υγείας του έδειχνε να βελτιώνεται, έχασε τη μάχη, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του.

Ο Βασίλης Μπουζιώτης τα τελευταία επτά χρόνια ήταν αρχισυντάκτης του ένθετου “Life” της εφημερίδας Realnews. Είχε τη δική του εκπομπή “Αυλαία και πάμε” κάθε Σάββατο στον Realfm 97,8, ενώ η στήλη του “Απαγορευμένη Ατζέντα του ΜΠΟΥΖ” στο enikos.gr ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής, καθώς, πάντα πρώτος, με την αιχμηρή του πένα, μας ενημέρωνε για τις εξελίξεις στον καλλιτεχνικό χώρο, με αποκλειστικές πληροφορίες για το θέατρο και την τηλεόραση και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις.

Ο Βασίλης Μπουζιώτης γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου του 1967. Σπούδασε κινηματογράφο και δημοσιογραφία, την οποία και υπηρέτησε πιστά από το 1988. Ήταν πολύ αγαπητός σε όσους συνεργάστηκαν μαζί του, μαχητικός, με χαρισματική προσωπικότητα, γεμάτος ζωντάνια, ευαισθησία, τρυφερότητα και χιούμορ.

Εργάστηκε στην «Επικαιρότητα», στο έντυπο «Έψιλον» της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας», στα «Πρόσωπα», στο «Έθνος της Κυριακής», στο περιοδικό «Ζάπινγκ», ενώ στην τηλεόραση είχε συνεργαστεί με το Mega, τον Ant1, την ΕΡΤ και το SevenX.

Δείτε τις φωτογραφίες του πρακτορείου NDP (ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ