Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Μπουζιώτης

Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος φίλος και συνεργάτης μας Βασίλης Μπουζιώτης. Η στήλη του “Απαγορευμένη Ατζέντα του ΜΠΟΥΖ” στο enikos.gr ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής, καθώς ο Βασίλης, πάντα πρώτος, με την αιχμηρή του πένα, μας ενημέρωνε για τις εξελίξεις στον καλλιτεχνικό χώρο, με αποκλειστικές πληροφορίες για το θέατρο και την τηλεόραση και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις. Ήταν αρχισυντάκτης της Reallife της εφημερίδας Realnews, ενώ είχε εκπομπή κάθε Σάββατο στον Realfm 97,8.

Τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας, έπειτα από επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί. Δυστυχώς, ενώ η κατάσταση της υγείας του έδειχνε να βελτιώνεται, έχασε τη μάχη, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του.

Ο Βασίλης Μπουζιώτης υπηρέτησε τον χώρο της δημοσιογραφίας για περισσότερα από 30 χρόνια, με ήθος και αξιοπρέπεια. Ήταν πολύ αγαπητός σε όσους συνεργάστηκαν μαζί του, μαχητικός, με χαρισματική προσωπικότητα, γεμάτος ζωντάνια και χιούμορ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ημερήσια εφημερίδα «Επικαιρότητα», συνεργάστηκε με το έντυπο «Έψιλον» της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας», τα «Πρόσωπα» και για δύο δεκαετίες εργάστηκε στο «Έθνος της Κυριακής» και στο περιοδικό «Ζάπινγκ» ως αρχισυντάκτης και διευθυντής. Στην τηλεόραση είχε συνεργαστεί με το Mega, τον Ant1, την ΕΡΤ και το SevenX.

Όλοι στο enikos.gr τον αποχαιρετούμε με θλίψη και εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ