Το τελευταίο αντίο στον Πάνο Νάτση – Συγκλονισμένοι φίλοι και συγγενείς στην κηδεία του – ΦΩΤΟ

Σε κλίμα οδύνης αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Τετάρτης οι συγγενείς, οι συνεργάτες και οι φίλοι, τον Πάνο Νάτση, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου σε τροχαίο με τη μηχανή του, στο Μεταξουργείο. Τραγικές φιγούρες οι τέσσερις αδελφές του, αλλά και η ηθοποιός Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, στης οποίας το πάρτι γενεθλίων είχε περάσει τις τελευταίες του στιγμές πριν σημειωθεί το τροχαίο.

Σύμφωνα με το gossip-tv.gr, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Γερασίμου είχαν καταφθάσει από νωρίς όσοι γνώριζαν τον 31χρονο ηθοποιό, προκειμένου να του πουν το τελευταίο αντίο, στο Κοιμητήριο Σχιστού όπου έγινε η κηδεία του.

Στην τελετή παρευρέθηκε και η σύντροφός του Πάνου Νάτση, Διονυσία Γεωργιάδου, η οποία ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι έφυγε τόσο άδικα ο αγαπημένος της.

Από τον καλλιτεχνικό χώρο, οι φίλοι του ηθοποιού που έδωσαν το “πάρων” ήταν ο Σταύρος Σβήγκος, η Ντόρα Μακρυγιάννη, ο Στέφανος Μουαγκιέ, ο Γιάννης Κουκουράκης, η Φωτεινή Αθερίδη, ο Διονύσης Αλέρτας, η Δανάη Λουκάκη, η Μαρία Πετεβή, η Δανάη Λουκάκη, η Νεφέλη Κουλούρη, ο Αντώνης Καρυστινός, ο Μιχάλης Σαράντης, η Μυρτώ Αλικάκη, ο Κίμων Κουρής, η Λουκία Πιτσιόλα κ.α.

 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γνωστοποιηθεί, ο Πάνος Νάτσης κινείτο με τη μηχανή του επί της οδού Κεραμεικού στο Μεταξουργείο, ενώ το φορτηγό με το οποίο συγκρούστηκε, ερχόταν από την οδό Δεληγιώργη. Στη συμβολή των οδών έγινε το τραγικό τροχαίο, εξαιτίας του οποίου έχασε τη ζωή του ο 31χρονος ηθοποιός. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο θάνατος του Πάνου Νάτση ήταν ακαριαίος, όπως προκύπτει και από το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες από την κηδεία του Πάνου Νάτση

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ