Το συμβόλαιο θανάτου,ο πράκτορας της ΕΥΠ και τα ναρκωτικά

Συμβόλαιο θανάτου, με την υπογραφή γνωστού νονού της νύχτας και πρώην ιδιοκτήτη κέντρου διασκέδασης, καταγγέλλει ότι υπάρχει εις βάρος του ο “πράκτορας με τα χίλια πρόσωπα” από την Πελοπόννησο, που συνεργαζόταν επί χρόνια με την ΕΥΠ, αποκαλύπτοντας σοβαρές υποθέσεις.

Ο άλλοτε συνεργάτης της μυστικής υπηρεσίας ήταν αυτός που αποκάλυψε ένα δαιδαλώδες κύκλωμα από τα Βαλκάνια, το οποίο προμήθευε με όπλα ελληνικές τρομοκρατικές οργανώσεις. Όμως, κατέληξε να κάνει αγωγή στην ΕΥΠ για αμοιβές που ποτέ δεν του αποδόθηκαν και ζητά να του επιδικαστεί το ποσό των 4.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, τους φόβους για τη ζωή του τους έχει γνωστοποιήσει και στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., προσκομίζοντας έγγραφα, πληροφορίες και αναφορές σχετικά με τους ανθρώπους που τον έχουν στοχοποιήσει.

Η υπόθεση-θρίλερ για την οποία φέρεται ότι έχει υπογραφεί το “συμβόλαιο θανάτου” αφορά τη συμβολή του στην εξάρθρωση ενός μεγάλου κυκλώματος καλλιέργειας και διακίνησης κάνναβης, που δρούσε σε περιοχή της Πελοποννήσου και στην Αττική.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο ίδιος ο πρώην πράκτορας στα έγγραφα που έχει αποστείλει στις αρμόδιες υπηρεσίες, το 2015 κατάφερε με τη βοήθεια δύο πληροφοριοδοτών του να διεισδύσει στην εγκληματική οργάνωση και να ανακαλύψει την τεράστια φυτεία υδροπονικής κάνναβης, για την οποία παρείχε άμεσα πληροφορίες στην αρμόδια αστυνομική υπηρεσία που πέτυχε την πλήρη εξάρθρωση της σπείρας.

Τότε, την υπεράσπιση ενός εκ των συλληφθέντων είχε αναλάβει ο ποινικολόγος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, ο οποίος δολοφονήθηκε πρόσφατα στο γραφείο του στα Εξάρχεια.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η υπόθεση της σπείρας έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών Ασφαλείας μετά τη δολοφονία του άτυχου δικηγόρου, μαζί και με άλλες υποθέσεις που χειρίστηκε.

Έναν χρόνο μετά την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης η υπόθεση είχε φθάσει στη Δικαιοσύνη και είχαν συλληφθεί δύο αλλοδαποί, ενώ καταζητούνταν ο φερόμενος ως αρχηγός της, ένας Έλληνας γνωστός τον κόσμο της νύχτας.

Πηγή: εφημερίδα Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ