Το μυστικό πάρτι έκρυβε ναρκωτικά

Το μυστικό πάρτι έκρυβε ναρκωτικά

Το «κλειστό» πάρτι για την είσοδο του νέου χρόνου είχε καθοριστεί, μέσω facebook, σε παλιό εργοστάσιο – αποθήκη έξω από την Αλεξανδρούπολη. Η εκδήλωση είχε φτάσει στο απόγειό της στις 4:30 τα ξημερώματα, όταν δεκάδες αστυνομικοί και άνδρες του ΣΔΟΕ εισέβαλαν ταυτόχρονα από τρεις εισόδους.

Η μουσική σταμάτησε, τα φώτα άναψαν και οι περίπου 210 νεαροί «πάγωσαν», προσπαθώντας να καταλάβουν τι συνέβαινε. Σακουλάκια με καπνό ή λευκή σκόνη άρχισαν να φεύγουν από τις τσέπες θαμώνων και να πετάγονται στο πάτωμα, την ώρα που οι αστυνομικοί έκαναν σωματικούς ελέγχους, ενώ ο εκπαιδευμένος σκύλος – ανιχνευτής προσπαθούσε να προσανατολιστεί και οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ ζητούσαν βιβλία και αποδείξεις. Επτά άτομα συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκαν στο κρατητήριο, μεταξύ τους και οι διοργανωτές του πάρτι, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για φορολογικές παραβάσεις.

Στην ανάρτηση για το φετινό πάρτι, οι διοργανωτές υπόσχονταν 10 ώρες αδιάκοπου πάρτι (από τα μεσάνυχτα έως τις 10 το πρωί) με dj’s και ζωντανή μουσική, σε «μυστική τοποθεσία» έξω από την πόλη, η οποία, ωστόσο, διέρρευσε στις αστυνομικές αρχές και στο ΣΔΟΕ. Ήταν μία παλιά αποθήκη στην περιοχή της Παλαγίας.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης που βρήκαν στην κατοχή των συλληφθέντων και πεταμένες στο πάτωμα, καθώς και ναρκωτικά χάπια στο σπίτι του 52χρονου διοργανωτή.

Ο τελευταίος, που είναι επιχειρηματίας και έχει διατελέσει στο παρελθόν συνεργάτης πρώην υπουργού, συνελήφθη από το ΣΔΟΕ μαζί με έναν 47χρονο ως διοργανωτές του πάρτι για μη έκδοση θεωρημένων εισιτηρίων και αποδείξεων και άλλες φορολογικές παραβάσεις.

Πηγή: Έθνος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ