Το μήνυμα στήριξης της ομάδας “ΔΙΑΣ” στον 28χρονο αστυνομικό: Άγγελε μην φοβάσαι, θα αντέξουμε

Μήνυμα στήριξης στον 28χρονο αστυνομικό της ομάδας “Δράση” που τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη έστειλε η ομάδα ΔΙΑΣ, όπως γνωστοποιήθηκε μέσω ανάρτησής στον επίσημο λογαριασμό στο Facebook από το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής.

«Άγγελε, όλοι μαζί μπορούμε να αντέξουμε περισσότερα…», αναφέρεται στην ανάρτησή στο προφίλ του ΣΕΦΕΑΑ. «Όλη η αστυνομία μέσω μιας εγκάρδιας συμβολικής πράξης της ΔΙΑΣ, βρέθηκε στο πλευρό των συναδέλφων που τραυματίστηκαν στην Ν. Σμύρνη κάτω από το θάλαμο νοσηλείας τους στο 401 ΓΣΝΑ», συμπληρώνεται στην ανάρτηση.

«Οι συνάδελφοι του Άγγελου και των υπολοίπων τραυματιών της ομάδας Δράσης και των άλλων υπηρεσιών, με δυνατή φωνή φώναξαν ότι είναι δίπλα τους, κοντά τους, στηρίζοντας τους, με τον τρόπο που αυτοί ξέρουν και μεταξύ τους γνωρίζουν. Όπως έγιναν αυτοί ασπίδα για μας, έτσι θα γίνουμε και εμείς για αυτούς. “ΜΗΝ ΦΟΒΆΣΤΕ…. ΘΑ ΑΝΤΈΞΩ” ΑΓΓΕΛΕ,ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ…#μηνφοβαστεθααντεξω», καταλήγει το post στο προφίλ του ΣΕΦΕΑΑ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ