Το “ευχαριστώ” της αδελφής του 27χρονου που βρέθηκε σώος: Το πίστευα ότι θα είναι ζωντανός

“Είμαστε χαρούμενοι που βρέθηκε. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που κινητοποιήθηκε. Το χωριό, τους συγγενείς, τους διασώστες, όλους… Το πίστευα ότι θα είναι ζωντανός, γιατί τον ξέρω. Δεν το’χα πιστέψει ότι θα πεθάνει έτσι. Βέβαια, υπήρχε αγωνία, δεν το συζητάμε…”, ανέφερε η αδελφή του 27χρονου που αγνοείτο όταν το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και εντοπίστηκε σήμερα σώος, μιλώντας στην εκπομπή “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η σύντροφός του, που επέβαινε στο αυτοκίνητο, πετάχτηκε από τη θέση του συνοδηγού και σκαρφάλωσε σε ένα δέντρο.

“Πρωί-πρωί πήρα τηλέφωνο τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, τους είπα ότι έπρεπε να σηκωθεί το ελικόπτερο. Δεν μπορούσε να σηκωθεί νωρίτερα, λόγων των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Από τα ελικόπτερα εντοπίστηκε”, πρόσθεσε η αδελφή του νεαρού άνδρα.

Ο 27χρονος, παρέμεινε για πάνω από 24 ώρες στην άκρη του ποταμού, μέχρι να εκτονωθούν τα φαινόμενα και να πέσουν τα νερά.

Εντοπίστηκε από κάτοικο της περιοχής καλά στην υγεία του, σε σταθερό σημείο δίπλα από ποταμό, μεταξύ του Προκοπίου και του Μαντουδίου, έπειτα από επιχείρηση της Πυροσβεστικής και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου.

Μετά τον εντοπισμό του 27χρονου, οι έρευνες επικεντρώνονται πλέον στον εντοπισμό ζευγαριού ηλικιωμένων που επίσης αγνοούνται.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ