Τι προβλέπουν τα άστρα για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου – ΒΙΝΤΕΟ

Από τη Marie-Denise Διαμαντή

Αυτή τη φορά θ’ ασχοληθούμε με τις πλανητικές διελεύσεις και μια ανάλογη ερμηνευτική προσέγγιση στο χρονικό πλαίσιο των ημερών 15-31/10/2018.

Με τη διέλευση του Ηλίου από την 22η μοίρα του Ζυγού έως και την 8η μοίρα του Σκορπιού θ’ αναμέναμε πως -διαδοχικά στις ημέρες αυτές- ορισμένοι/ες θα αισθάνονται καλύτερα, πιο άνετα / φυσιολογικά συνολικά στην καθημερινή ρουτίνα. Συγκεκριμένα συζητώ για τους Διδύμους, τους Υδροχόους, τους Καρκίνους και τους Ιχθύς που γεννήθηκαν αντίστοιχα: μετά τις 12/6, μετά τις 11/2, έως και τις 29/6, έως και τις 27/2. Παράλληλα – διαδοχικά- ορισμένοι κι ορισμένες από τα ζώδια του Κριού, του Ζυγού, αλλά και του Ταύρου και του Σκορπιού ανήκουν σε τούτη την κατηγορία, αν η ημερομηνία γεννήσεως εμπίπτει στο διάστημα μετά τις 12/4 (Κριοί), μετά τις 15/10 (Ζυγοί), έως και τις 31/10 (Σκορπιοί), έως και τις 28/4 (Ταύροι). Για Κριούς, Ζυγούς, Ταύρους και Σκορπιούς της παραγράφου η θετική δυναμική αυξομειούται αναλόγως των προσωπικών συντεταγμένων στον αστρολογικό χάρτη καθενός.

Όσον αφορά σ’ επικοινωνίες, διαπραγματεύσεις, συναλλαγές, μετακινήσεις, αλλά και στη διαχείριση εγγράφων, στη συμμετοχή σε δραστηριότητες σεμιναρίων κι επιμόρφωσης, όπως και στο εμπόριο ή σε συμφωνίες πάσης φύσεως ευνοημένοι/ ες θα φανούν κυρίως οι Καρκίνοι, οι Ιχθύες, οι Αιγόκεροι και οι Παρθένοι που γεννήθηκαν αντίστοιχα μετά τις: 28/6, 26/2, 27/12, 30/8. Το ίδιο ισχύει και για Ταύρους και Σκορπιούς γεννημένους μετά τις 27/4 και μετά τις 30/10, αρκεί να μην υφίσταται ακυρωτικός παράγων εντός του προσωπικού αστρολογικού σας χάρτη.

Τύχη στο χρήμα και στο συναίσθημα, αίσθηση χαράς / ανακούφισης ή ικανοποίησης ή δικαίωσης (σε υλικό / συναισθηματικό / πρακτικό επίπεδο) αφορά κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών κυρίως τους Καρκίνους του Ιουνίου και τους Ιχθύς του Φεβρουαρίου. Υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις προσωπικού ωροσκοπίου κι αν δεν ακυρώνεται από άλλους παράγοντες, η τάση ευημερίας που αναφέρω σε αυτήν την παράγραφο θα μπορούσε να τυγχάνει εφαρμογής και σε Ταύρους του Απριλίου ή Σκορπιούς του Οκτωβρίου.

Από πλευράς μαχητικότητας, αποφασιστικότητας, υγιούς διεκδίκησης κι ευστοχίας στη δράση «νικητές» του δεκαπενθημέρου αναδεικνύονται κυρίως οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί του β’ δεκαημέρου.

Διαβάστε περισσότερα στο denisediamanti.gr.

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για τον Οκτώβριο του 2018:

BSc (Hons) in Psychology

BSc (Hons) in Management & Organizational Behavior

Certificate in Astrology (Distinction)

www.denisediamanti.gr

Κάνε LIKE στο FaceBook:

https://www.facebook.com/denisediamanticom-945158518869125/

Σταθερό τηλέφωνο γραφείου για ρύθμιση προσωπικής συνεδρίας:

2130377165 (αστική χρέωση)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ