Συμβουλές στους καταναλωτές για την αγορά τροφίμων εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς δίνει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.
Γενικά για την προμήθεια κρέατος:
-
Το νωπό κρέας πρέπει πάντα να διατίθεται υπό ψύξη μεταξύ +2ºC και +5ºC, ενώ το κατεψυγμένο σε θερμοκρασία –18ºC ή χαμηλότερη. Το κρέας δεν πρέπει ποτέ να διατίθεται σε ανοιχτούς μη ψυχόμενους χώρους.
Δείτε τη συνέχεια στο boro.gr
Δείτε επίσης:
Πόσες θερμίδες έχουν τα γλυκά των Χριστουγέννων;
Πώς να μην πάρεις κιλά κατά τη διάρκεια των γιορτών