Τι απαντά ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καρδίτσας για το έγγραφο συναίνεσης στον εμβολιασμό

Διευκρινίσεις για το ζήτημα που δημιουργήθηκε από την διακίνηση εγγράφου σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού, έδωσε με γραπτή δήλωσή του ο διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας, Δημήτρης Κεχαγιάς, ο οποίος έχει υποβάλει την παραίτησή του ήδη από την Τρίτη

“Σε συνέχεια της υποβληθείσας παραίτησής μου, η οποία βρίσκεται στη διάθεση του Υπουργού Υγείας, θα προβώ σε αναλυτικές δηλώσεις για το συγκεκριμένο θέμα μετά την ολοκλήρωση της διενεργούμενης ΕΔΕ. Επί του παρόντος, όμως, δηλώνω κατηγορηματικά ότι επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματός μου κατά όσων ψευδώς και με δόλο, παρότι γνωρίζουν την αλήθεια, διακινούν την πληροφορία ή δηλώνουν ότι ήμουν, είτε διακινητής είτε σε γνώση της διακίνησης του επίμαχου εγγράφου συναίνεσης εντός του νοσοκομείου” αναφέρει ο κ. Κεχαγιάς και προσθέτει: “Τους καλώ να ανακαλέσουν. Ενημερωτικά και μόνον θεωρώ σκόπιμο να αναφέρω ότι οι εμβολιασμοί συνεχίζονται απρόσκοπτα και η ανταπόκριση είναι πέραν πάσης προσδοκίας”.

Αυτό είναι το έγγραφο

Στον ΑΝΤ1 μίλησαν για το έντυπο συναίνεσης εμβολιασμού Νοσοκομείο Καρδίτσας ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και ο εκπρόσωπος των νοσοκομειακών ιατρών στην Καρδίτσα, αναφέροντας ότι το έγγραφο είχε ήδη υπογραφεί από δεκάδες υγειονομικούς, πριν τον εμβολιασμό τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ