Θύμιος Μπουγάς: Το συγκινητικό μήνυμα μετά τον εντοπισμό του

Την ευγνωμοσύνη του για τα μηνύματα στήριξης που δέχεται εξέφρασε ο Θύμιος Μπουγάς, o οποίος εντοπίστηκε στον Πύργο, σχεδόν 1,5 μήνα μετά την ημέρα που δηλώθηκε η εξαφάνισή του. 

«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους, είμαι καλά στην υγεία μου», τόνισε ο Θύμιος, συγκινημένος, από το δημαρχείο του Πύργου.   Στη συνέχεια, ο 39χρονος επανέλαβε πως δεν γνώριζε για τις έρευνες που γίνονταν όλο αυτό το διάστημα, ενώ ο ίδιος βρισκόταν στον Πύργο και συνέχιζε κανονικά την καθημερινότητά του, αγνοώντας το «θρίλερ» γύρω από την υπόθεση εξαφάνισής του.

Όπως έγραψε το Σάββατο το enikos.gr, ο Θύμιος Μπουγάς φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: “Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε αυτό, έτσι ζω τα τελευταία χρόνια σε ίδιες συνθήκες. Δεν ήξερα ότι με ψάχνετε”.

Ο 39χρονος είχε βρει ένα άλλο εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου και διέμενε και συνέχιζε να κυκλοφορεί στην πόλη. Ωστόσο ήταν διακριτικός λόγω του bullying και των επιθέσεων που είχε δεχθεί στο παρελθόν. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και οι γείτονες δεν είχαν αντιληφθεί πως βρισκόταν άνθρωπος μέσα σε αυτό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrisnews.gr, o Θύμιος Μπουγάς είχε το πρωί της Δευτέρας συνάντηση με τον Δήμαρχο Πύργου, Παναγιώτη Αντωνακόπουλο. Ο 39χρονος βρέθηκε στο δημαρχείο όπου συζήτησε με τον κ. Αντωνακόπουλο, παρουσία και του αντιδημάρχου Πρόνοιας Ανδρέα Βγενόπουλου, αλλά και υπηρεσιακών παραγόντων, για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε τόσα χρόνια τον Πύργο, όπου δεχόταν επανειλημμένα bullying από παρέα νεαρών, με τον δήμαρχο να τον διαβεβαιώνει πως κανένας «δεν πρόκειται να τον ξαναπειράξει» και πως έχει την στήριξη και την αγάπη όλης της Ελλάδας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ