Θύμα διαδικτυακού bullying η Miss Tουρισμός – «Μου εύχονται να πεθάνω»

Θύμα διαδικτυακού bullying έπεσε η Γλυκερία Τσολπίδου, το 20χρονο μοντέλο που εκπροσώπησε τη χώρα μας σε διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς.

Η Γλυκερία Τσολπίδου εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό Miss Tourism International, που πραγματοποιήθηκε στις 25 Νοεμβρίου στη Μαλαισία, την ώρα που οι λογαριασμοί της στα social media κατακλύζονταν από υβριστικά και χυδαία σχόλια για την εμφάνισή της. Κάποιοι χρήστες έλεγαν πως η 20χρονη «δεν είναι αρκετά όμορφη» για να συμμετάσχει στον διεθνή διαγωνισμό, ενώ όπως δηλώνει η ίδια «μου εύχονταν μέχρι και να πεθάνω».

Η Γλυκερία έδωσε τον καλύτερο εαυτό της στον διαγωνισμό, αλλά δεν κατόρθωσε να κατακτήσει κάποιον τίτλο, όπως γνωστοποίησε η ίδια με ανάρτησή της στο TikTok.

«Δυστυχώς, δεν κατάφερα να φέρω κάποιον τίτλο στη χώρα μας. Τα έδωσα όλα, ό,τι είχα και δεν είχα. Ευχαριστώ πολύ εσάς τους λίγους που ήσασταν δίπλα μου και με υποστηρίξατε, γιατί η πλειοψηφία δεν το έκανε αυτό. Πέρασα μοναδικά και να είστε σίγουροι, έρχονται πολλά ωραία. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, φιλιά», ανέφερε η 20χρονη.

@melaxrinhrapoynzel Και πάλι σας ευχαριστώ μείνετε συντονισμένοι!! ❤️❤️❤️ #misstourisminternational #miss #greece #christinateam #rapunzelteam #fy #fyp #fyyyyyyyyyyyyyyyy ♬ πρωτότυπος ήχος – glykeria.tsolpidoy

Στο μεταξύ, χρήστες των social media έγραφαν προσβλητικά σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της Ελληνίδας Miss Τουρισμός, υποστηρίζοντας ότι δεν θα έπρεπε να εκπροσωπήσει την χώρα μας στον διαγωνισμό ομορφιάς. Είναι εντυπωσιακό πως τα περισσότερα μηνύματα μίσους τα δεχόταν από γυναίκες, ενώ ορισμένοι εύχονταν ακόμη και να πάθει κακό η υγεία της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GLYKERIA (@glykeria.tsolpidoy)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GLYKERIA (@glykeria.tsolpidoy)

«Μου εύχονταν μέχρι και να πεθάνω»

Η 20χρονη Γλυκερία, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, έχει σπουδάσει κλασικό μπαλέτο και ψυχολογία. Βοηθούσε εθελοντικά σε πρόγραμμα για άτομα με αναπηρία, όταν πήρε την απόφαση να λάβει μέρος στο διαγωνισμό ομορφιάς Miss Tourism International, που πραγματοποιήθηκε στη Μαλαισία.

Από τις πρώτες κιόλας δημοσιεύσεις πως θα λάβει μέρος στον διαγωνισμό, τα σχόλια έπεφταν «βροχή».

Η εκπομπή LIVE NEWS εντόπισε την 20χρονη στο αεροδρόμιο της Μαλαισίας λίγο πριν αναχωρήσει για Ελλάδα, με την ίδια να παραδέχεται πως τα συναισθήματα της είναι ανάμεικτα.

«Γενικότερα ο κόσμος είναι κακός. Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτούς τους ανθρώπους, δεν είναι άνθρωποι», λέει αρχικά η 20χρονη στο Mega. Όπως εξήγησε, «είναι άπειρα τα μηνύματα. Δεν ξέρω πώς νιώθω αυτήν τη στιγμή, είμαι πολύ μπερδεμένη. Ανυπομονώ να γυρίσω πίσω στην χώρα μου, για να δω τους γονείς μου».

Η ίδια εξηγεί πως πρόκειται για έναν διαγωνισμό που έχει να κάνει με την προώθηση της κουλτούρας και πως δεν πήγε εκεί ως η πιο όμορφη Ελληνίδα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, τις τελευταίες ώρες αρκετοί χρήστες του διαδικτύου υπερασπίζονται την 20χρονη και καταδικάζουν τις απαράδεκτες επιθέσεις, που δέχτηκε μέσω από τα social media.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ