Θρήνος στον Βόλο: Τραγικό τέλος για γνωστό μουσικό – Έπεσε από το μπαλκόνι

Ένας μουσικός που έχει αφήσει τη «σφραγίδα» του ανεξίτηλη και είχε τραγικό τέλος. Ο Βόλος θρηνεί για τον θάνατο του γνωστού σαξοφωνίστα, Δημήτρη Πετρή.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, ο μουσικός γίγαντας, όπως τον αποκαλούσαν, βρήκε ακαριαίο θάνατο σε ηλικία 75 ετών το μεσημέρι της Κυριακής στο κέντρο της πόλης. Έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι πρώτου ορόφου του σπιτιού του.

Όταν οι διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν στο σημείο στις 14.30 διαπίστωσαν ότι ήδη ήταν νεκρός σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος». Δίπλα του υπήρχε ένας σταυρός, τον οποίο προφανώς ο γνωστός σαξοφωνίστας κρατούσε στα χέρια του νωρίτερα.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου μετέφερε τη σορό στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου και διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του.

Ο Δημήτρης Πετρής φέρεται να αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα με την υγεία του δίνοντας μάχη με την επάρατη νόσο. Είχε χάσει ακόμη και την ομιλία του, σύμφωνα με πληροφορίες. Η οικογένειά του που ήταν πάντα δίπλα του και τον πρόσεχε, είναι συντετριμμένη. Θαυμαστές και φίλοι του δεν έχουν λόγια να περιγράψουν την οδύνη για την αιφνίδια απώλεια.

Επρόκειτο για έναν από τους πρώτους σαξοφωνίστες στην Ελλάδα. Ξεχώρισε στην τέχνη, όχι μόνο στη Μαγνησία αλλά και εκτός νομού, αφού ήταν γνωστός στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου άρχισε να λαμβάνει καταθέσεις για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες θανάτου του και παρήγγειλε τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ταχυδρόμος», οι αστυνομικοί βρήκαν στο μπαλκόνι του μια καρέκλα. Δεν είναι γνωστό ακόμα τι έχει γίνει ακριβώς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ