Θρήνος στην Πάτρα: Ντυμένοι στα λευκά «αποχαιρέτησαν» την 14χρονη Χριστίνα – ΦΩΤΟ

Ράγισαν καρδιές το απόγευμα της Δευτέρας, στον Ιερό Ναό Αγγέλων στο Α΄ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών, όπου συγγενείς και φίλοι – όλοι ντυμένοι στα λευκά – είπαν το τελευταίο αντίο στην 14χρονη Χριστίνα, η οποία έχασε την ζωή της έπειτα από τροχαίο.

Πάτρα: Σήμερα αποχαιρετούν την 14χρονη Χριστίνα που έδωσε ζωή μέσα από τον θάνατό της

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το tempo24.gr, όσοι έφτασαν στο κοιμητήριο ήταν όλοι τους ντυμένοι στα λευκά, όπως ήταν η επιθυμία της οικογένειας της άτυχης κοπέλας, ενώ την κηδεία τέλεσε ο μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος.

Πάτρα: Τη Δευτέρα η κηδεία της 14χρονης Χριστίνας – Ποια είναι η επιθυμία της οικογένειάς της

Υπενθυμίζεται ότι η 14χρονη Χριστίνα έδινε μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, για να κρατηθεί στη ζωή από τα ξημερώματα της 9ης Ιουλίου, οπότε και έπεσε θύμα τροχαίου, στην περιοχή του Ρίου, όταν το μηχανάκι που οδηγούσε 16χρονος φίλος της, ο οποίος τραυματίστηκε, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Αξίζει, επίσης να σημειωθεί, ότι οι γονείς της πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανα της Χριστίνας δίνοντας ζωή σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Τροχαίο στην Πάτρα: «Δώρα ζωής» από την 14χρονη Χριστίνα – Μεγαλείο ψυχής από τους γονείς

Από χθες τα ξημερώματα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ρίου ξεκίνησε η διαδικασία της λήψης και μεταφοράς των οργάνων της άτυχης κοπέλας από μεταμοσχευτικές ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Αθήνα, την Αυστρία και την Ιταλία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με την τοπική ιστοσελίδα, οι πνεύμονες θα μεταφερθούν στην Αυστρία, το ήπαρ στην Ιταλία , ενώ οι νεφροί και οι κερατοειδείς θα δοθούν σε ασθενείς στην Ελλάδα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ