Θρήνος στην Κρήτη – Μωράκι πέθανε από λευχαιμία

Στο πένθος έχει βυθιστεί μια οικογένεια στο Ηράκλειο της Κρήτης, από το θάνατο του παιδιού τους, ενός μωρού, μόλις 8 μηνών, παρά τις προσπάθειες των γιατρών του ΠΑΓΝΗ.

Πρόκειται για το νεότερο μέλος μιας οικογένειας Κούρδων, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες φιλοξενούνται στο Ηράκλειο, σε ένα από τα σπίτια που προσφέρονται μέσα από την Αναπτυξιακή Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι κόλλησε ανεμοβλογιά και το μεγάλο Σάββατο εισήχθη στο ΠΑΓΝΗ.

Εκεί διαπιστώθηκε πως πέρα από την ανεμοβλογιά που είχε, έπασχε και από λευχαιμία! Άμεσα μπήκε στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας του νοσοκομείου, με τους γιατρούς να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να το κρατήσουν στη ζωή.

Η κατάσταση της υγείας του όμως ήταν τέτοια, με αποτέλεσμα να μην αντέξει ο οργανισμός του και να αφήσει την τελευταία του πνοή σήμερα τα ξημερώματα.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειας βρέθηκαν τα μέλη της Αναπτυξιακής Ηρακλείου, το οποίο αναμένεται να κηδευτεί αύριο με έξοδα του συγκεκριμένου φορέα. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Τασσόπουλος με δηλώσεις του στο e-kriti.gr

Σημειώνεται ότι η οικογένεια φιλοξενείται στο Ηράκλειο από τον περασμένο Νοέμβρη και έχει ένα ακόμη παιδί. Οπως είναι φυσικό, οι γονείς είναι σε κατάσταση σοκ, μη μπορώντας να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε, με τα μέλη της Αναπτυξιακής Ηρακλείου να παρέχουν κάθε δυνατή στήριξη στην οικογένεια.Πηγή: e-kriti.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ