Θρηνεί η Τήνος για τον 3χρονο που πνίγηκε με σταφύλι – Αναμένονται τα αποτελέσματα και άλλων εξετάσεων

Τα αποτελέσματα κι άλλων εξετάσεων αναμένονται προκειμένου να πέσει ακόμη περισσότερο φως στις συνθήκες θανάτου του 3χρονου στην Τήνο, ο οποίος πνίγηκε ενώ έτρωγε σταφύλι. Τα αποτελέσματα αυτά θα μπουν στον φάκελο μαζί με το ιατροδικαστικό πόρισμα από τη νεκροψία – νεκροτομή.

Τήνος: Οι απεγνωσμένες προσπάθειες των γιατρών για τη σωτηρία του 3χρονου – «Το Κέντρο Υγείας είναι στελεχωμένο»

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο επικεφαλής του Κέντρου Υγείας Τήνου , Γιώργος Βασιλάκης επανέλαβε όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για τη στελέχωση του ιατρικού κέντρου και την προσπάθεια διάσωσης του άτυχου αγοριού που έγινε από το προσωπικό επί μία ώρα. Όπως είπε προσπάθησαν να βοηθήσουν το παιδί και ιδιώτες γιατροί που ο ίδιος δεν γνωρίζει ποιοι κάλεσαν να μεταβούν στο Κέντρο Υγείας.

Από την πλευρά του, ο Σωκράτης Τσαντίρης, επεσήμανε ότι ο πνιγμός από τις ρώγες σταφυλιού χρήζει περαιτέρω διερεύνησης, καθώς βρέθηκαν πολλές ρώγες στον οισοφάγο του παιδιού. Ορισμένες αφαιρέθηκαν από αστυνομικούς που πρώτοι προσπάθησαν αν βοηθήσουν το παιδί και άλλη μία από τους ιατρούς του Κέντρου Υγείας.

Τήνος: Συγκλονίζουν οι γονείς του 3χρονου αγοριού που πνίγηκε από σταφύλι – «Το παιδί μας δεν γυρίζει πίσω»

Θρήνος στην Τήνο για την απώλεια του παιδιού

Θρήνος στην Τήνο για τον θάνατο του παιδιού. Συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που βρήκε την οικογένεια. Η κηδεία του παιδιού έγινε το απόγευμα της Τρίτης (30/8) στην Ιερά Μονή Ταξίαρχων.

«Το παιδάκι μου δεν τα κατάφερε. Ο άνδρας μου, το μαγαζί του είναι ακριβώς κάτω από το σπίτι, του το κατέβασε η κοπέλα εκεί. Και μετά πήγε στην Αστυνομία. Ήταν το παιδί με την κοπέλα που το πρόσεχε και μόλις έφυγα μετά από λίγο με παίρνει τηλέφωνο να πάω στο Κέντρο Υγείας», δήλωσε η μητέρα του παιδιού σύμφωνα με το Mega.

Τήνος: Τι λέει ο ιατροδικαστής στο enikos.gr για τον θάνατο του 3χρονου αγοριού – «Κλειδί» οι ιστολογικές εξετάσεις

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ