Θρίλερ στο Πήλιο: Τι υποστήριξε ο σύζυγος για τον μυστηριώδη θάνατo της 58χρονης Γερμανίδας

Όλα τα ενδεχόμενα ερευνά η αστυνομία για τον θάνατο της 58χρονης Γερμανίδας σε χωριό του Πηλίου. Αρχικά ο θάνατος της είχε αποδοθεί σε παθολογικά αίτια. Ωστόσο η ιατροδικαστική εξέταση υπέδειξε ότι η γυναίκα είχε πυροβοληθεί πισώπλατα.

Πήλιο: Έρευνες σε σπίτια και σκάφη για το όπλο – Τα σενάρια που εξετάζονται για τον μυστηριώδη θάνατο της 58χρονης Γερμανίδας

Ο σύζυγoς της 58χρονης κατάθεσε σήμερα στην αστυνομία για τα όσα συνέβησαν την ημέρα του θανάτου της. Σύμφωνα με το Mega, ο άνδρας υποστήριξε ότι την ώρα του θανάτου της βρισκόταν στο εσωτερικό του σπιτιού με έναν τεχνικό προκειμένου να κάνουν κάποιες εργασίες.

Μόλις ο τεχνικός ολοκλήρωσε την δουλειά του ο σύζυγός της 58χρονης φέρεται να κατάθεσε ότι πήγε να κοιμηθεί. Γι’ αυτό και εντόπισε μετά από μερικές ώρες το άψυχο σώμα της συζύγου του.

Δολοφονία τουρίστριας στο Πήλιο: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση – Πού στρέφονται οι έρευνες

Η σορός της 58χρονης ήταν στην αυλή του σπιτιού σε ένα ανηφορικό σημείο. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν οι αρχές, φαίνεται ότι η γυναίκα κατευθυνόταν από την καγκελόπορτα προς το σπίτι όταν δέχτηκε την σφαίρα.

Στο σπίτι δεν έχουν βρεθεί ίχνη παραβίασης ή διάρρηξης. Ωστόσο η αστυνομία επικεντρώνεται στα στοιχεία στο εξωτερικό του σπιτιού και έχει διευρύνει τον κύκλο των ερευνών. Εκτός από τον σύζυγό της 58χρονης έχουν εξεταστεί και γείτονες του ζευγαριού.

Πήλιο: Ανακρίνεται ο σύζυγος της 58χρονης τουρίστριας που εντοπίστηκε νεκρή με σφαίρα στην πλάτη

Απαντήσεις αναμένεται να δώσουν τα εγκληματολογική εργαστήρια στα οποία έχει σταλεί η σφαίρα και άλλα ευρήματα που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος. Στόχος είναι να καθοριστεί το διαμέτρημα της σφαίρας και έτσι να ξεκαθαρίσει με τι είδους όπλο πυροβολήθηκε η 58χρονη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ