Θρίλερ στην Κέρκυρα: Σε άνδρα ανήκουν τα οστά που εντοπίστηκαν στο βυθισμένο αυτοκίνητο

Σε άνδρα ανήκουν τα ανθρώπινα οστά που εντοπίστηκαν μέσα σε βυθισμένο αυτοκίνητο, το οποίο ανασύρθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, από τον πυθμένα της θάλασσας, στο λιμάνι της Κέρκυρας. Μέσα στο όχημα βρέθηκε και ένα ζευγάρι παπουτσιών νούμερο 44.

Θρίλερ στην Κέρκυρα: Ανθρώπινα οστά μέσα σε αυτοκίνητο που εντοπίστηκε βυθισμένο στο λιμάνι

Η αυτοψία του ιατροδικαστή, Ιωάννη Αϊβατίδη, βρίσκεται σε εξέλιξη μαζί με ομάδα του Εγκληματολογικού της Ασφάλειας Κέρκυρας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα πρώτα οστά που εντοπίστηκαν αφορούν δεξιό μηρό και κνήμη, ενώ υπάρχουν και άλλα διάσπαρτα μέσα στο αυτοκίνητο. Τα δύο ανδρικά παπούτσια νούμερο 44, βρέθηκαν κάτω από την θέση του οδηγού στα πετάλια.

Η πυροσβεστική συνδράμει στο έργο συγκέντρωσης πληροφοριών γύρω από το αυτοκίνητο, καθώς οι πινακίδες δεν υπάρχουν, και με ειδικό κόφτη προσπαθεί να βγάλει τον αριθμό πλαισίου του οχήματος προκειμένου να εντοπισθεί ο ιδιοκτήτης του. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για αυτοκίνητο A33 της Alfa Romeo, χρώματος μαύρου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το όχημα βρισκόταν στον πυθμένα της θάλασσας εδώ και περίπου δύο χρόνια.

Κέρκυρα αυτοκίνητο λιμάνι

Κέρκυρα αυτοκίνητο λιμάνι Κέρκυρα αυτοκίνητο λιμάνι Κέρκυρα - αυτοκίνητο λιμάνι

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν, σύμφωνα με το corfutvnew, το πλήρωμα του πλοίου «Άγιος Σπυρίδων» παρατήρησε ότι σε απόσταση 25 μέτρων από τον προβλήτα ήταν βυθισμένο ένα αυτοκίνητο. Άμεσα τα μέλη του πληρώματος ειδοποίησαν το Λιμεναρχείο Κέρκυρας και στο σημείο έσπευσε ο δύτης Σπύρος Κάντας, ο οποίος επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι υπήρχε αυτοκίνητο στην θάλασσα.

Το αμάξι ανασύρθηκε με μπαλόνια ανέλκυσης και με την βοήθεια γερανού και αμέσως ξεκίνησε η έρευνα των ανδρών του Λιμεναρχείου. Στο όχημα εντοπίστηκαν δύο ανθρώπινα οστά. Το ένα στο καπό του αμαξιού και το άλλο στη θέση του οδηγού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ