Θρίλερ στην Αθήνα: Σήμερα η νεκροψία στο 5 μηνών βρέφος – Τα σενάρια που εξετάζονται

Σήμερα αναμένεται να γίνει η νεκροψία στο νεκρό βρέφος, που είχε δει ένας υπάλληλος εταιρείας αποφράξεων στον βόθρο κτιρίου που βρίσκεται επί της Σόλωνος, στην Αθήνα.

Για την υπόθεση, όπως ανέφερε χθες το enikos.gr ενημερώθηκε εισαγγελέας και πρόκειται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή σήμερα (27/2). Παράλληλα θα εξεταστούν μάρτυρες, ώστε να διαπιστωθεί η ταυτότητα της γυναίκας, που κυοφορούσε το έμβρυο. Οι αστυνομικοί έχουν μιλήσει με τον κοινωνικό λειτουργό της ΜΚΟ «Γιατροί Χωρίς Σύνορα», τον υπεύθυνο των γραφείων αλλά και την γυναικολόγο, που εξετάζει εθελοντικά γυναίκες. Το παιδί εκτιμάται ότι γεννήθηκε περίπου πριν από 5 μήνες χωρίς να μπορούν ακόμα οι αρχές να γνωρίζουν το πότε ακριβώς γεννήθηκε και πόσο καιρό βρισκόταν εκεί νεκρό.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι αν μία από τις γυναίκες που πήγε για επίσκεψη στα γραφεία της ΜΚΟ, ίσως γέννησε στην τουαλέτα και μετά αποχώρησε, χωρίς να ενημερώσει κάποιον για το τι είχε συμβεί.

 

Το χρονικό της υπόθεσης-θρίλερ

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας υπάλληλος εταιρείας αποφράξεων, κατά την διάρκεια εργασιών στο σύστημα αποχέτευσης κτιρίου, όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΜΚΟ «Γιατροί Χωρίς Σύνορα», εντόπισε μέσω κάμερας ένα νεκρό βρέφος, που είχε και τον ομφάλιο λώρο.

Ο υπάλληλος, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε, ενημέρωσε σχετικά τους υπεύθυνους της ΜΚΟ, οι οποίοι του είπαν ότι θα φροντίσουν σχετικά και θα τοποθετήσουν την σορό σε ένα κουτί.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο, ενώ ύστερα από έρευνες τελικά εντοπίστηκε το νεκρό βρέφος.

Η ανακοίνωση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

«Σας γνωρίζουμε ότι η πληροφορία που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες σε ΜΜΕ, αναφορικά με την εύρεση σορού εμβρύου σε αποχέτευση κτηρίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.) επί της οδού Σόλωνος, είναι ολότελα αναληθής, καθώς το συγκεκριμένο κτήριο ουδεμία σχέση έχει με τον Ε.Ε.Σ.», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ