Θρίλερ στην Αθήνα: Φωτογραφίες του νεκρού εμβρύου φέρεται να έβγαλε ο υπάλληλος – Οι νέες πληροφορίες

Παραμένει το θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας, μετά την καταγγελία ενός εργαζομένου ότι είδε ένα νεκρό έμβρυο, σε αποχέτευση.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του enikos.gr, οι αστυνομικές αρχές έσπευσαν στο σημείο όπου ανέφερε ο υπάλληλος επιχείρησης καθαριότητας, αλλά δεν εντόπισαν το νεκρό έμβρυο στον βόθρο στον βόθρο κτιρίου που βρίσκεται επί της Σόλωνος.

Ωστόσο, ο υπάλληλος φέρεται να έχει βγάλει φωτογραφίες του νεκρού εμβρύου, περίπου 5-6 μηνών. Ο εργαζόμενος βρίσκεται στην αστυνομία και δίνει κατάθεση, προκειμένου να πέσει φως στην υπόθεση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο υπάλληλος εταιρείας αποφράξεων, κατά την διάρκεια εργασιών στο σύστημα αποχέτευσης κτιρίου, όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΜΚΟ «Γιατροί Χωρίς Σύνορα», εντόπισε μέσω κάμερας ένα νεκρό έμβρυο, που είχε και τον ομφάλιο λώρο.

Ο υπάλληλος, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε, ενημέρωσε σχετικά τους υπεύθυνους της ΜΚΟ, οι οποίοι του είπαν ότι θα φροντίσουν σχετικά και θα τοποθετήσουν την σορό σε ένα κουτί.

Περίπου στις 18:30 το απόγευμα ο υπάλληλος της εταιρείας αποφράξεων πήγε στο αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων και ενημέρωσε για το μακάβριο εύρημα τους αστυνομικούς, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε και φωτογραφίες που επιβεβαίωναν τα λεγόμενά του.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ