Θρίλερ στην Θήβα με τον θάνατο του 38χρονου: «Δεν είναι αυτοκτονία, τον απειλούσαν» λέει ο πατέρας του

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί ο θάνατος του 38χρονου ιδιοκτήτη εταιρείας σεκιούριτι και γιου απόστρατου αστυνομικού που βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στη Θήβα.

Ο 38χρονος βρέθηκε με τραύμα από όπλο σε επαρχιακό δρόμο της Θήβας μέσα στο αυτοκίνητό του.

Όπως αναφέρει ο πατέρας του θύματος στο STAR ο 38χρονος φέρεται να είχε δεχθεί απειλητικό μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο από άγνωστο αποστολέα πριν από περίπου 6 μήνες, ενώ όπως υποστηρίζει ο ίδιος αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν οι αρχές και ήδη το ερευνούν.

Πώς έγινε η τραγωδία – Τι ερευνά η Αστυνομία

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν 7:20 όταν η αστυνομία δέχθηκε κλήση για τροχαίο, με τους άνδρες της ΕΛΑΣ που έφτασαν στο σημείο να εντοπίζουν τον οδηγό αιμόφυρτο στη θέση του συνοδηγού.

Συγκεκριμένα, ο  ο 38χρονος έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στη δεξιά κροταφική χώρα κι εντοπίστηκε πεσμένος στη θέση του συνοδηγού με τα πόδια του να βρίσκονται στη θέση του οδηγού.

Ακόμη, στο πατάκι του συνοδηγού εντοπίστηκε ένα περίστροφο και σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση της ΕΛΑΣ ο 38χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του, έπειτα χάθηκε ο έλεγχος του οχήματος με αποτέλεσμα το όχημα να καταλήξει μέσα σε οικόπεδο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, λίγες ώρες πριν το μοιραίο ο 38χρονος είχε μιλήσει με τον πατέρα του και όλα ήταν φυσιολογικά και του είπε ότι πάει να ξεκουραστεί στο σπίτι.

«Δεν είναι αυτοκτονία», υποστηρίζει ο πατέρας του 38χρονου και στη συνέχεια προσθέτει «ήταν πολύ καλό παιδί, έξυπνος, μορφωμένος, άνθρωπος της Εκκλησίας, με περιουσία. Δεν είχε λόγους να κάνει κάτι τέτοιο».

Τέλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 38χρονος όπως αναφέρει η οικογένεια του, ήταν ένας δυναμικός χαρακτήρας, είχε υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις και στο παρελθόν εργαζόταν ως ασφάλεια σε υψηλά πρόσωπα, ενώ τον τελευταίο χρόνο είχε ανοίξει εταιρεία σεκιούριτι στη Θήβα.

Η επιχείρηση του αναμένεται να γίνει «φύλλο και φτερό» από την ασφάλεια Θήβας, ενώ το κινητό του τηλέφωνο θα μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ