Θρίλερ στα Καλάβρυτα: Τα αντικείμενα που βρέθηκαν στην περιοχή που αγνοούνται οι αναρριχητές

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ για τον εντοπισμό των τριών αναρριχητών που αγνοούνται από το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή Χελμός στα Καλάβρυτα.

Η επιχείρηση της Πυροσβεστικής στην περιοχή Ύδατα Στυγός, κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων, βρίσκεται σε εξέλιξη και μάλιστα πραγματοποιείται κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, καθώς, παρότι έχει ήλιο τις περισσότερες ώρες, τα κλιμάκια της ΕΜΑΚ συναντούν διαρκώς χιονοστιβάδες. Από την πυροσβεστική εκτιμούν, ότι είναι πιθανόν οι τρεις χειμερινοί αναρριχητές που αγνοούνται να καταπλακώθηκαν από χιονοστιβάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το ελικόπτερο εντόπισε πριν από λίγο ένα κόκκινο αντικείμενο που είτε είναι κράνος είτε μπουφάν. Στο συγκεκριμένο σημείο είναι δύσκολο να προσεγγίσει κανείς. Πάντως από την Πυροσβεστική ξεκαθαρίζουν ότι οι τρεις άνδρες δεν έχουν ακόμα εντοπιστεί, όπως νωρίτερα μεταδόθηκε από τηλεοπτικό σταθμό.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει βρεθεί και ένα μπλε πανί που μοιάζει με κουβέρτα. Κανένα από τα δύο αντικείμενα δεν επιβεβαιώνεται πως ανήκουν στους τρεις αγνοούμενους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ