Θρίλερ στα Εξάρχεια: Ανθρωποκτονία «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ. για τον θάνατο της γυναίκας – Τι έγραφε το σημείωμα αυτοκτονίας

Το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας εξετάζεται από την ΕΛ.ΑΣ. για τον θάνατο της 57χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή με τραύματα από μαχαίρι στους καρπούς στο διαμέρισμά της στα Εξάρχεια.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας βασίζονται στα λεγόμενα του ιατροδικαστή, ο οποίος ανέφερε πως τα συγκεκριμένα τραύματα είναι τόσο βαθιά, που αποκλείεται να κατάφερε να τα προκαλέσει η 57χρονη στον εαυτό της, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Δίπλα στην 57χρονη, ήταν και ο συνομήλικος άντρας της. Ο ίδιος κάλεσε την αστυνομία και ζήτησε βοήθεια. Μάλιστα, διαπιστώθηκε πως και εκείνος έφερε παρόμοια τραύματα στους καρπούς του, ωστόσο όχι τόσο βαθιά. Σημειώνεται πως έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Ελπίς», με τους αστυνομικούς να περιμένουν να του πάρουν επίσημα κατάθεση. Στους πρώτους ενστόλους που βρέθηκαν στο διαμέρισμα, είπε πως έπασχε από μία πάρα πολύ σοβαρή ασθένεια, και αποφάσισαν από κοινού να βάλουν τέλος στην ζωή τους.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, δίπλα από το ζευγάρι υπήρχε και ένα σημείωμα, το οποίο ανέφερε, μεταξύ άλλων, «τα κορμιά μας δεν αξίζουν τίποτα πια. Καλή αντάμωση. Τα λέμε στη φωτιά».

Η ΕΛ.ΑΣ. θεωρεί πως ο άντρας της 57χρονης, προκάλεσε τα τραύματά της, και πιστεύουν πως πρόκειται για ανθρωποκτονία, είτε με συναίνεση, είτε ξεκάθαρη δολοφονία.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ