Θρίλερ με τον θάνατο 14χρονης στον Βόλο – “Δεν είχε γρατζουνιές” λένε ο παππούς και η γιαγιά της

Μυστήριο επικρατεί σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της 14χρονης, από τον Βόλο. Η Ελένη έδωσε μάχη για έξι ολόκληρους μήνες στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ωστόσο, δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς της ανθρώπους.

Σύμφωνα με τους συγγενείς της, η 14χρονη έπεσε και χτύπησε στην μπανιέρα, στις 4 Ιανουαρίου. Οι γονείς της την μετέφεραν στο νοσοκομείου του Βόλου, χωρίς τις αισθήσεις της. Ανέφεραν αρχικά ότι έπαθε ηλεκτροπληξία την ώρα που έκανε μπάνιο.

Οι γιατροί διέγνωσαν εισρόφηση, την διασωλήνωσαν και στη συνέχεια διεκομίσθη στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου βρισκόταν σε κώμα για έξι μήνες.

Πληροφορίες του mega, αναφέρουν ότι η 14χρονη έφερε εκδορές στο πρόσωπο και στον λαιμό, γεγονός που προκαλεί ερωτήματα.

Ωστόσο, ο παππούς και η γιαγιά του κοριτσιού διαψεύδουν τις σχετικές πληροφορίες. “Πήγε να κάνει μπάνιο και γλίστρησε και έπεσε με το κεφάλι κάτω. Από ανακοπή μας είπαν… δεν ξέρω πολλά… είμαστε χάλια…”, είπε ο παππούς της 14χρονης.

“Την είδαμε μέσα στο νοσοκομείο, μας άκουγε που μιλάγαμε, δάκρυζαν τα μάτια της, δάκρυζαν… δεν μπορούσε να απαντήσει… ήταν σπασμένο το κρανίο της“, πρόσθεσε ο ίδιος.

Η γιαγιά του κοριτσιού διαψεύδει ότι το κορίτσι είχε εκδορές. Μιλώντας στο LIVE NEWS, τόνισε: “Τίποτα. Το κορίτσι δεν είχε ούτε γρατζουνιές, ούτε τίποτα, ψέματα λένε όλοι. Εγώ έκατσα 20 ημέρες μαζί της, μέσα στο νοσοκομείο, ήταν 6 μήνες, 7 νομίζω”. Το ίδιο υποστήριξε και ο παππούς της 14χρονης: “αυτά είναι ψέματα”.

Σημειώνεται ότι ο εισαγγελέας Βόλου διέταξε προκαταρκτική εξέταση ώστε να ερευνηθούν οι συνθήκες και η αιτία του θανάτου του κοριτσιού.

Στην κηδεία της 14χρονης εκτυλίχθηκαν σπαρακτικές σκηνές. Οι συγγενείς της την αποχαιρέτησαν, ντυμένη νύφη, ραίνοντάς την με λουλούδια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ