Θρίλερ με το μονοκινητήριο αεροσκάφος που αγνοείται – Πού επικεντρώνονται οι έρευνες

Εντατικές έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό ενός 62χρονου και του μονοκινητήριου αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν τη Δευτέρα (15/11/2021) κατά τη διάρκεια της επιστροφής τους από τη Θήβα στη Δράμα.

Πού επικεντρώνονται οι έρευνες για το μονοκινητήριο αεροσκάφος και τον 62χρονο πιλότο

Οι έρευνες επικεντρώνονται μεταξύ άλλων και στην ευρύτερη περιοχή του Μαυροβουνίου του νομού Λάρισας. Στις έρευνες επιχειρεί παράλληλα και το Λιμενικό, το οποίο αναζητεί το αεροσκάφος στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ των παραλίων Μαγνησίας και Λάρισας.

Σημειώνεται, πως τις πρωινές ώρες επιχειρούσε και ένα drone από την ομάδα “Ίκαρος” της 8ης ΕΜΑΚ στην ευρύτερη περιοχή στη λίμνη Κάρλα, ενώ έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και με ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, υπάρχει μαρτυρία μίας γυναίκας από την περιοχή της Κοίτης, η οποία είδε το συγκεκριμένο αεροσκάφος. Η γυναίκα επικοινώνησε με τον Δήμο της περιοχής και ανέφερε πως άκουσε έναν θόρυβο και μετά το αεροσκάφος χάθηκε.

Οι έρευνες επικεντρώνονται επίσης στις περιοχή της Κοίτης, της Αμυγδαλής, της Ανάβρας και στον δήμο Αγιάς. Σημειώνεται πως το μονοκινητήριο αεροσκάφος δεν είχε σχέδιο πτήσης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ