Θρασύτατη κλοπή στον Ασπρόπυργο: Έκλεψαν τυρόπιτες και χυμούς από μαγαζί – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Ένα περιστατικό θρασύτατης κλοπής καταγράφηκε στον Ασπρόπυργο  από κάμερα ασφαλείας. Δύο άτομα έφτασαν στο σημείο να κλέψουν τυρόπιτες και χυμούς από μαγαζί, απασχολώντας την υπάλληλο του καταστήματος. Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, όμως αυτή είναι η θλιβερή πραγματικότητα που βιώνουν καθημερινά οι καταστηματάρχες στην περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Του Μίλτου Σακελλάρη 

Όπως βλέπετε στο αποκλειστικό βίντεο του enikos.gr οι δύο νεαροί Ρομά πλησιάζουν στο κατάστημα, αρχίζουν να παραγγέλνουν τυρόπιτες, ενώ παίρνουν και χυμούς από το ψυγείο του μαγαζιού. Όταν παραλαμβάνουν τα προϊόντα, ζητούν από την άτυχη υπάλληλο κάτι από το ψυγείο που βρίσκεται αρκετά μακριά της. Όταν αυτή απομακρύνεται  οι δύο Ρομά φεύγουν από το σημείο γελώντας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι καταστηματάρχες έχουν απηυδήσει από τα πολλά αντίστοιχα περιστατικά τα οποία καταγράφονται στην περιοχή. Όπως φαίνεται στο βίντεο του enikos.gr η άτυχη υπάλληλος προσπαθεί απλά να κάνει τη δουλειά της, ωστόσο πέφτει θύμα των επιτήδειων, οι οποίοι την χλευάζουν, τη στιγμή που αποχωρούν από το σημείο.

Οι ίδιες πηγές είπαν στο enikos.gr πως η ΕΛΑΣ έχει ενημερωθεί για τα περιστατικά και έχει ξεκινήσει έρευνα για τους δύο δράστες, οι οποίοι όπως προκύπτει από πληροφορίες έχουν “χτυπήσει” και άλλα μαγαζιά στον Ασπρόπυργο. Η εγκληματικότητα στις περιοχές της Δυτικής Αττικής παραμένει εξαιρετικά αυξημένη.
«Είναι ένα καθημερινό πρόβλημα που δεν επιλύεται. Φοβόμαστε όσο δουλεύουμε ότι κάτι κακό μπορεί να συμβεί. Έχουμε καθημερινά τέτοια περιστατικά»,  μας είπε ένας από τους πολλούς καταστηματάρχες που έχει πέσει θύμα ληστείας στον Ασπρόπυργο.

«Αστυνομία υπάρχει, κυρίως οι άνδρες της ΟΠΚΕ που περιπολούν διαρκώς σε όλα τα σημεία, όμως θέλουμε περισσότερη αστυνόμευση. Κάνουν επιχειρήσεις τα παιδιά, κάνουν ότι μπορούν καθημερινά και είναι δίπλα μας. Θέλουμε απλά να συνεχίσουμε αμέριμνοι τις δουλειές μας χωρίς να φοβόμαστε. Είναι επιτακτική ανάγκη για την περιοχή. Αυτό το πρόβλημα καταγράφεται εδώ και πολλά χρόνια», συμπλήρωσε στις δηλώσεις του ο ίδιος καταστηματάρχης.

Σημειώνεται ότι αρκετές φορές οι δράστες χτυπούν όταν τα καταστήματα είναι κλειστά, σπάζοντας τις τζαμαρίες για να αρπάξουν λίγα χρήματα από τις ταμειακές μηχανές, με αποτέλεσμα οι υλικές ζημιές να κοστίζουν πολύ περισσότερο από τα χρήματα τα οποία αφαιρούν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ