Θρακομακεδόνες: «Με χτυπούσαν και μου έλεγαν “Χρυσό, money, λεφτά”» περιγράφει ο 60χρονος

Στιγμές τρόμου βίωσαν ένας 60χρονος και η σύντροφός του που έπεσαν θύματα ληστείας μέσα στο σπίτι τους στους Θρακομακεδόνες.

Όπως αποκάλυψε το enikos.gr, το βράδυ της Παρασκευής, λίγο μετά τις 23:00, τρεις άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέβαλαν στο σπίτι τους. Ο άνδρας εκείνη την ώρα βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού. Οι δράστες τον χτύπησαν και τον έσυραν μέσα στο σπίτι.

Στη συνέχεια, έδεσαν τόσο εκείνον όσο και την σύντροφό του με μονωτικές ταινίες σε δύο καρέκλες. Άρχισαν να τους γρονθοκοπούν, ζητώντας χρήματα και τιμαλφή. Αφού τους χτύπησαν άγρια, πήραν από την τσάντα της γυναίκας 200 ευρώ και κοσμήματα. Όμως οι αδίστακτοι ληστές, δεν αρκέστηκαν σε αυτά. Έκαναν “φύλλο και φτερό” το σπίτι και αφού άρπαξαν άλλα 270 ευρώ που βρήκαν σε δύο υπνοδωμάτια, έφυγαν.

Ο 60χρονος άνδρας περιέγραψε τις στιγμές που έζησε στα χέρια στων αδίστακτων κακοποιών. «Ήταν ανοικτά τα μπαντζούρια και βγήκα στο μπαλκόνι να καπνίσω ένα τσιγάρο. Βγαίνω έξω, κλείνω τα τζάμια. Πάω να ανάψω τσιγάρο και πετάγονται πάνω μου. Είχαν μαχαίρι μαζί του. Ανοίξανε ντουλάπες. Πεταμένα όλα έξω. Όλα πεταμένα κάτω. Εμένα στην αρχή με είχαν δέσει στην καρέκλα και κάποια στιγμή με έλυσαν και με πήγαν μέσα στα υπνοδωμάτια, χτυπώντας με, και μου έλεγαν; “Χρυσό, Money, λεφτά”» ανέφερε ο 60χρονος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ