Θησείο: Με πιστούς και αυστηρά μέτρα η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Ασωμάτων – ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Λειτουργίες παρουσία πιστών έγιναν σήμερα στις εκκλησίες σε ολόκληρη τη χώρα. Τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις και όλα τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού οι πιστοί συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Ασωμάτων στο Θησείο.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και το βίντεο που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr καρέκλες έχουν τοποθετηθεί στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού.

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.