Θεσσαλονίκη: ΒΙΝΤΕΟ από την κινηματογραφική διάρρηξη σε κατάστημα ψιλικών

Κινηματογραφική διάρρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε ψιλικατζίδικο στην 25η Μαρτίου, στη Θεσσαλονίκη με λεία τσιγάρα και άλλα καπνικά προϊόντα αξίας άνω των 10.000 ευρώ και χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο.

Όπως φαίνεται στα βίντεο της ιστοσελίδας, voria.gr από τις κάμερες ασφαλείας, δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους μπήκαν στο μαγαζί στις 4 τα ξημερώματα και «ξάφρισαν» κυρίως τα καπνικά προϊόντα.

Όπως περιέγραψε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ψιλικών, Δημήτρης Δεσπουλάρης, οι δύο δράστες εισέβαλαν στο μαγαζί του σπάζοντας ένα σημείο του τοίχου που είναι φτιαγμένο με γυψοσανίδα και το οποίο δεν είναι ορατό από τον κεντρικό δρόμο.

Πριν εισβάλουν και αφού έκοψαν τα τηλέφωνα του καταστήματος και όλης της πολυκατοικίας έσπασαν το εξωτερικό κουτί του συναγερμού και το βούτηξαν σε έναν κουβά με νερό αχρηστεύοντάς το, ενώ με μια βαριοπούλα έσπασαν ένα σημείο της γυψοσανίδας, ανοίγοντας μια τρύπα από την οποία μπούκαραν στο μαγαζί.

Οι δύο δράστες, όπως είπε ο κ. Δεσπουλάρης, με την άνεσή τους πήραν όλα τα καπνικά προϊόντα, αξίας άνω των 10.000 ευρώ, και από την ταμειακή μηχανή «780 ευρώ σε χαρτονομίσματα και 230 ευρώ σε κέρματα».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ