Θεσσαλονίκη: Τροχαίο ατύχημα στην Περιφερειακή – Τραυματίες μία ηλικιωμένη και δύο παιδιά

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, πριν την έξοδο για Συκιές. Τρείς τραυματίες και κυκλοφοριακά προβλήματα στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ρεύμα προς δυτικά πριν την έξοδο για Συκιές, ένα όχημα είχε ακινητοποιηθεί στην άκρη του δρόμου και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένα δεύτερο όχημα προσέκρουσε σε αυτό με αποτέλεσμα να τραυματιστούν μία ηλικιωμένη γυναίκα που επέβαινε στο σταθμευμένο όχημα και δύο παιδιά από το δεύτερο Ι.Χ.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφέρουν τους τραυματίες στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Τα δυο οχήματα που ενεπλάκησαν, έκλεισαν τις δύο από τις τρεις λωρίδες, με αποτέλεσμα η Περιφερειακή Οδός να «φρακάρει» για περίπου 2 χλμ, ανάμεσα στον κόμβο εξόδου για Κέντρο-Τούμπα και Συκιές.

Αυτή την ώρα, λόγω του τροχαίου οι ταχύτητες των οχημάτων έχουν πέσει αρκετά, δημιουργώντας κυκλοφοριακά προβλήματα και μεγάλο μποτιλιάρισμα.

Πηγή: grtimes.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ