Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν οι δράστες της ληστείας στην βιοτεχνία

Στη σύλληψη και των δύο δραστών της ληστείας που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε επιχείρηση στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές. Όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, πρόκειται για τον οδηγό του οχήματος και για το συνεργό του ο οποίος μπούκαρε στην επιχείρηση και άρπαξε τα χρήματα.

Η ληστεία έγινε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, όταν ο ένας δράστης μπήκε στη βιοτεχνία, κατευθύνθηκε προς τα γραφεία και άρπαξε από το ταμείο χρήματα. Ο 33χρονος ιδιοκτήτης κατάφερε προς στιγμήν να τον ακινητοποιήσει, αλλά ξέφυγε και επιβιβάστηκε σε όχημα, όπου τον ανέμενε ο συνεργός του. Στην προσπάθεια του να τους σταματήσει, ο ιδιοκτήτης βρέθηκε στο αυτοκίνητο μαζί τους.

Όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες στο ThessToday.gr οι δράστες έπιασαν τον ιδιοκτήτη κι έτσι μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο. Μέσα στο όχημα υπήρξε πάλη μεταξύ τους ενώ το μισό σώμα του 45χρονου ιδιοκτήτη ήταν εκτός του αυτοκινήτου. Λίγο αργότερα, στην περιοχή του ΤΙΤΑΝ άφησαν ελεύθερο τον ιδιοκτήτη ο οποίος επέστρεψε στην επιχείρηση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr ο 45χρονος ιδιοκτήτης φέρει ένα δάγκωμα στον αγκώνα και χτυπήματα. Σημειώνεται πως εντός της επιχείρησης υπάρχουν κάμερες ασφαλείας οι οποίες έδωσαν περισσότερα στοιχεία για τον εντοπισμό τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ