Θεσσαλονίκη: Ανατροπή στην αρπαγή ιδιοκτήτη βιοτεχνίας

Σε εξέλιξη είναι ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τη σύλληψη των δραστών ληστείας που σημειώθηκε σε βιοτεχνία, επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, στην Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Αν και αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι οι ληστές άρπαξαν τον ιδιοκτήτη προκειμένου να καταφέρουν να διαφύγουν, όπως έγινε γνωστό ο 33χρονος τους ακολούθησε προκειμένου να μην διαφύγουν με τη λεία.  Ο 33χρονος τελικά κατάφερε να μπει στο όχημά τους.  Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης βρέθηκε πάντως ύστερα από 5 χιλόμετρα, εκτός οχήματος, με τους δράστες να εξαφανίζονται προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όλα συνέβησαν όταν άγνωστος μπήκε στις 2.10 μετά το μεσημέρι στο κατάστημα στην Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης και κατευθύνθηκε προς το ταμείο για να αρπάξει τα χρήματα. Όπως αναφέρει το Grtimes, ένας πελάτης ο οποίος βρίσκονταν έξω από το κατάστημα άκουσε τις φωνές και εντόπισε τον ληστή τη στιγμή που προσπαθούσε να διαφύγει. Του έβαλε μία τρικλοποδιά, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να πέσει και να χτυπήσει στο κεφάλι του.

Στη συνέχεια, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης έπιασε τον ληστή, ο οποίος ωστόσο κατόρθωσε να τελικά διαφύγει καθώς έξω από το κατάστημα τον περίμενε ένα μαύρο βαν, στο οποίο φρόντισε να σύρει και τον 33χρονο.

Η μάχη σώμα με σώμα συνεχίστηκε και εντός του βαν, με τον ληστή και τους συνεργούς του να χτυπούν και, σύμφωνα με πληροφορίες, να δαγκώνουν στο χέρι τον 33χρονο.

Οι ληστές τελικά κατέβασαν τον ιδιοκτήτη στο ύψος του ΤΙΤΑΝ, με τον 33χρονο να πραγματοποιεί ωτοστόπ και να επιστρέφει στην επιχείρηση!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ