Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ο πατέρας του 47χρονου ντελιβερά – “Τον διέλυσε…”

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 47χρονου διανομέα, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν ένας 21χρονος οδηγός αυτοκινήτου τον παρέσυρε και τον τραυμάτισε θανάσιμα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Το γεγονός έχει προκαλέσει πανελλήνιο σοκ και οργή, καθώς όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του σπορ αυτοκινήτου έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και παραβίασε δύο κόκκινα φανάρια. Στο τρίτο κόκκινο φανάρι που επέλεξε να μην σταματήσει, έγινε το κακό, καθώς εκείνη την ώρα ο 47χρονος διανομέας που κινείτο με τη μηχανή του, πέρασε κανονικά τη διασταύρωση με πράσινο.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η μοτοσικλέτα του 47χρονου πατέρα κόπηκε στα δύο και ο ίδιος τραυματίστηκε θανάσιμα. Υπάρχουν, δε, αναφορές ότι αφενός ο 21χρονος έκανε “κόντρες” με άλλο αυτοκίνητο και αφετέρου ότι δεν έχει δίπλωμα οδήγησης. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, μετά το δυστύχημα, εγκατέλειψε αβοήθητο τον 47χρονο και εξαφανίστηκε, ωστόσο, εντοπίστηκε λίγη ώρα μετά και συνελήφθη.

Θεσσαλονίκη: “Τον διέλυσε… ακαριαίος θάνατος”

Ο πατέρας του θύματος μίλησε στον ΑΝΤ1 και τα λόγια του συγκλονίζουν. “Αυτός ο νεαρός έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα στην Παπανδρέου από την παραλία. Στη συνέχεια ο γιος μου κατέβαινε από την Μαρτίου και έστριψε αριστερά όπως επιτρεπόταν, αφού άναψε πράσινο φανάρι. Αυτός έτρεχε με 150 χλμ. Τον διέλυσε… ακαριαίος θάνατος”, δήλωσε ο πατέρας του 47χρονου διανομέα.

Στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο 47χρονος, συνάδελφοι του, άφησαν κεριά και λουλούδια.

Ελεύθερος ο 21χρονος οδηγός

Ο 21χρονος οδηγός του σπορ αυτοκινήτου αφέθηκε τελικά ελεύθερος. Σύμφωνα με το thesstoday.gr, οδηγήθηκε την Κυριακή στον εισαγγελέα και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη. Ορίστηκε, μάλιστα, τακτική δικάσιμος, με την ημερομηνία να μην έχει γίνει έως τώρα γνωστή. Στη συνέχεια, αφέθηκε ελεύθερος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ