Θεσσαλονίκη: Χωρίς δίπλωμα και με “δανεικό” αυτοκίνητο ο 21χρονος οδηγός που σκότωσε τον ντελιβερά

Η υπόθεση του τροχαίου με θύμα τον 47χρονο διανομέα, έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο. Ο άτυχος άνδρας, που έτρεχε για το μεροκάματο, τραυματίστηκε θανάσιμα όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε τη μηχανή του, στη Θεσσαλονίκη, τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Ο 21χρονος οδηγός, μάλιστα, εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος, αλλά εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο 21χρονος οδηγός του σπορ αυτοκινήτου φέρεται να μην είχε καν δίπλωμα οδήγησης. Την είδηση μεταδίδει η Voria.gr, υπενθυμίζοντας ότι σύμφωνα με τη μητέρα του θύματος, ο οδηγός του αυτοκινήτου πέρασε και τρία κόκκινα φανάρια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 21χρονος είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, ωστόσο, από τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας δεν φαίνεται να προκύπτει πως έκανε κόντρα με άλλο πολυτελές όχημα. Πηγές επισημαίνουν στην ιστοσελίδα ότι ο 21χρονος είχε δανειστεί το όχημα από συγγενικά του πρόσωπα.

Από χθες αργά το βράδυ η αστυνομία αναζητεί υλικό από κάμερες, ασφαλείας ώστε να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ